reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Intymne rozmowy listopadówek.

nimffi no no na allegro się opłaca sama kupowałam owulacyjne i tego masa u mnie szła zanim zaszłam w ciąże :-p
Madzia ja mam za sobą jeden test ciążowy hehhe też mnie mdliło kilka dni ale teścior nic nie pokazał no i dobrze :-D:-D A przed ciąża to się wkurzałam jak dostawałam @ albo test pokazywał jedną krechę.Na necie czytałam że karmiąc piersią może mdlić a to dlatego że dziecko zasysa od nas zapasy...:-p
andzelika ty szalona kobieto ale masz chęci dobrze że i twój ma :-p

reklama
zrobiłam test i wyszła 1! gruba krecha, to dobrze bo choć tęskni mi się za ciążą to już chyba więcej dzieci nie chce mieć:tak:
muszę się umówić to lekarza na założenie wkładki, tylko muszę poczekać na zwrot kasy z pit-ów, bo narazie cienko z kasą w tym miesiącu mieliśmy wesele, zaraz chrzciny trzeba robić i jeszcze musimy zmienić samochód bo w obecnym ledwo się mieścimy:-)

Ja mam założoną miedzianą, bo teraz boje się brać hormony, na 5 lat płaciłam 500 zł, a nazywa się NOVA T 380 założyłam 2 miechy po porodzie w czasie okresu i nic się nie dzieje, w poniedziałek idę na usg kontrolne.
Dzięki poczuciu bezpieczeństwa i zainspirowana działaniami koleżanki andrzeliki powiem wam, że wszystko wraca do normy i jest bardzo fajnie po tak dłuuuuuugim okresie postu :-D

katarek to jak u nas musimy zmienić autko... też już czekam żeby założyć spiralę tylko wciąż kasy szkoda i nie ma... a w sumie człowiek nie myśli,bo my dużo szalejemy, a jak zajdę w ciąże to wtedy większa inwestycja by była heh :eek: także muszę już teraz w marcu założyć

margo super cieszy mnie to ja teraz pojadę i spytam jakie mój gin ma

reklama
madzia co prawda ja mam cerazette a nie azalie, ale tez zapominam brac o odpowiednich porach. Nieraz nawet dzien opuznienia. Tylko ze my jeszcze stosujemy prezerwatywy, bo maz nie ma zaufania do minipigulek. Tam na opakowniu przeczytal ze owulacja moze sie pojawic biorac cerazette, wiec woli dmuchac na zimne ;)
No ale ja mam @ co 2 tyg wiec w ciazy nie jestem :-D
Jakby mi sie @ nie pojawila to bym zakupila testy :tak:

Do góry