reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Intymne rozmowy listopadówek.

Dziewczyny cieszę się, bo od porodu nie mam nadal @, a jeśli już się pojawi, to marzę , żeby nie była tak bolesna jak przed ciążą:-( Antykoncepcja u mnie najlepsza z możliwych, same wiecie jaka:confused:

reklama
To tak jak u mnie Gola...;-) 46 m mieszkania, starsze dzieci wciąż w domu na zmianę, ja zombiak, stary w delegacjach...ostatnia rzecz na jaka mam ochote to seks:baffled:...czekam na lepsze czasy;-)..@ też nie mam jeszcze , ale ostatnio cosik mnie jajniki pobolewają , więc nie wiem czy czasem się nie budzą do życia:szok:

Majuska - ja ostatnio czułam taki dziwny ból w dole brzucha dokładnie na środku, nie po bokach jak jajniki, nie wiem co to i czy też się @ nie zbliża ...:/

Majuśka mnie też ostatnio jajniki pobolewają,
Gola ten ból po środku też miewam częśto, sama zastanawiałam się czy wszystko w porządku czy to już się @ zbliża... o nie;( Tylko nie to;( Tak dobrze mi bez niej

Zazdroszczę tym z was, które jeszcze sobie żyją błogo bez @ ja miałam już 3 :szok: trwają po 3 tygodnie i to nie @ tylko krwawica :wściekła/y: byłam u gina ale wszystko oki z jego punktu widzenia, kazał iść do hematologa ze względu na problemy po porodzie.
Mam nadzieję, że jakoś się wszystko unormuje bo przez tak długie @ to nawet z mężem nie można poszaleć, tylko tydzień zostaje na zaspokojenie :-D

margo współczuję Wam, właśnie ja się tego boję, że przez to że nie mam długo @ może potem lecieć ze mnie jak z kranu przez długie dni...

Od kilku dni łapią mnie takie dziwne bóle brzucha że aż mi się słabo robi, miała tak któraś?

niuniunia niestety to może być to :-( mnie przed pierwszą @ bolał brzuch dość mocno, a w trakcie to jakaś masakra :szok: no i istny krwotok, ale już następne 2 były bez bólu, więc korzystaj ile możesz :-D

niuniunia - oby jeszcze nie @! Mnie też dobrze bez niej ;-)
margo - kobito Ty mnie nie strasz 3 tygodniowymi krwawieniami ! :szok:

DZiewczyny nie zamartwiajcie sie na zapas,u kazdej @ jest inna wiec nie warto sie stresowac na zapas ;-) u mnie @ przed ciaza trwaly ponad 7 dni i byly obfite a teraz 4 dni i bylo obficie na samym poczatku ale to nie to samo co przed ciaza :tak:

reklama
Dziewczyny które brały albo biorą cerazette czy u was libido też było zerowe????:szok:

Brałam od 1 styczna i dziś odłożyłam bo nie ma sensu brać pigułek jak libido zerowe,suchość i dałam sobie spokój i tak się nic nie dzieje:baffled: Zostało mi tabletek na 3 tyg i 2 odpisy..zobaczę jak bez tabletek będzie czy tak samo :-p

Do góry