reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Intymne rozmowy listopadówek.

Nimfii a masz jakieś specjalne wskazania do tych tabsów?? ja je kiedyś brałam i byłam bardzo niezadowolona- prawie cały czas mialam jakies plamienia. poza tym cena była wysoka jak dla mnie. potem brałam tańsze tabsy i były jak dla mnie lepsze.

reklama
onanana ostatnio wymienilam gin tabsy z ktorych nie byal zadowolona min Yaz, Harmonett, Yasmin, bo na kazdych Coś bylo nie tak. wiec zunala ze da mi te, bo maja mniejsza dawke hormonow. Na razie jest dooopa z tego :p Zobaczymy co bedzie po miesiacu.

Widzę że dawał Ci same te z droższych. Zapytaj następnym razem o microgynon, syndi lub dianę. Zobaczysz co Ci powie.

Novynette miala byc po 18zl w mojej aptece. Ale niestety :sorry2: Chyba juz sobie ceny podniesli....

Natomiast nastepnym razem chyba poprosze o microgynom....

nimfii ja po microgynon czuje sie dobrze,zadnych plamien nie mam ani nic wiec moze i Ty moglabys sprobowac nastepnym razem ;-) pogadaj z lekarka bo takie plamienia nie sa dobre moze warto porobic jakies badania i sprawdzic hormony ??

A lekarka poki co powiedziala, ze moge tak miec z plamieniami i to normalne :baffled:
Tak czy inaczej za 2 msc ide do innego gina i zobacze co on powie. Jak znow mi przepisze to samo to zmienie lekarza ;)

nimfii przy pierwszym opakowaniu tak moze być, wiec się nie przejmuj na razie. Organizm potrzebuje trzech cykli żeby sie przestawić. Zobaczysz jak bedzie po pierwszym opakowaniu. A w razie co to spróbujesz innych. A nie brałaś nigdy takich z których byłaś zadowolona?

Ja za to skończyłam pierwsze opakowanie swoich starych tabletek i jest rewelacja:-D Znów wszystko wróciło do normy, chęci na przytulanki powróciły, suchosci brak, cera sp[owrotem coraz ładniejsza:-) Wczoraj dostałam pierwszą @, wiec jeszcze nie moge sie wypowiadać czy jest inna niz przed porodem, póki co chyba jest tak samo.

A mnie sie juz @ konczy a dzisiaj zaczelam kolejne opakowanie Microgynon :tak::-) @ jest inna bo krotka i lekko bolesna a ja nigdy boli przy @ nie mialam ale da sie przezyc :-D

a moja @ jest gorsza niż przed ciążą, bo dłuższa i o wiele bardziej obfitsza, jeśli chodzi o ból to jedyna rzecz która się nie zmieniła czyli brak jakikolwiek dolegliwości

reklama
margana no wlasnie kurcze, z żadnych nie bylam zadowolona :-p Nim zaszlam w ciaze z Kuba to odstawilam tabsy bo juz nie moglam z nimi wytrzymac - wtedy to byl Yaz. No i sie stalo - ciąża z zaskoczenia :-D

Do góry