reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Intymne rozmowy listopadówek.

Nimfii a masz jakieś specjalne wskazania do tych tabsów?? ja je kiedyś brałam i byłam bardzo niezadowolona- prawie cały czas mialam jakies plamienia. poza tym cena była wysoka jak dla mnie. potem brałam tańsze tabsy i były jak dla mnie lepsze.

reklama
onanana ostatnio wymienilam gin tabsy z ktorych nie byal zadowolona min Yaz, Harmonett, Yasmin, bo na kazdych Coś bylo nie tak. wiec zunala ze da mi te, bo maja mniejsza dawke hormonow. Na razie jest dooopa z tego :p Zobaczymy co bedzie po miesiacu.

Widzę że dawał Ci same te z droższych. Zapytaj następnym razem o microgynon, syndi lub dianę. Zobaczysz co Ci powie.

Novynette miala byc po 18zl w mojej aptece. Ale niestety :sorry2: Chyba juz sobie ceny podniesli....

Natomiast nastepnym razem chyba poprosze o microgynom....

nimfii ja po microgynon czuje sie dobrze,zadnych plamien nie mam ani nic wiec moze i Ty moglabys sprobowac nastepnym razem ;-) pogadaj z lekarka bo takie plamienia nie sa dobre moze warto porobic jakies badania i sprawdzic hormony ??

A lekarka poki co powiedziala, ze moge tak miec z plamieniami i to normalne :baffled:
Tak czy inaczej za 2 msc ide do innego gina i zobacze co on powie. Jak znow mi przepisze to samo to zmienie lekarza ;)

nimfii przy pierwszym opakowaniu tak moze być, wiec się nie przejmuj na razie. Organizm potrzebuje trzech cykli żeby sie przestawić. Zobaczysz jak bedzie po pierwszym opakowaniu. A w razie co to spróbujesz innych. A nie brałaś nigdy takich z których byłaś zadowolona?

Ja za to skończyłam pierwsze opakowanie swoich starych tabletek i jest rewelacja:-D Znów wszystko wróciło do normy, chęci na przytulanki powróciły, suchosci brak, cera sp[owrotem coraz ładniejsza:-) Wczoraj dostałam pierwszą @, wiec jeszcze nie moge sie wypowiadać czy jest inna niz przed porodem, póki co chyba jest tak samo.

A mnie sie juz @ konczy a dzisiaj zaczelam kolejne opakowanie Microgynon :tak::-) @ jest inna bo krotka i lekko bolesna a ja nigdy boli przy @ nie mialam ale da sie przezyc :-D

a moja @ jest gorsza niż przed ciążą, bo dłuższa i o wiele bardziej obfitsza, jeśli chodzi o ból to jedyna rzecz która się nie zmieniła czyli brak jakikolwiek dolegliwości

reklama
margana no wlasnie kurcze, z żadnych nie bylam zadowolona :-p Nim zaszlam w ciaze z Kuba to odstawilam tabsy bo juz nie moglam z nimi wytrzymac - wtedy to byl Yaz. No i sie stalo - ciąża z zaskoczenia :-D

Do góry