reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Intymne rozmowy listopadówek.

ankusch ja słyszałam, że właśnie przy Cerazette może być zerowe libido + plamienia co chwilę, więc pomimo, że mam recepty, nie wykupiłam tego, libido zerowe i tak mam bez Cerazette, a po co mi jeszcze do tego plamienia i łażenie z podpaską całymi dniami:no:...swoja drogą w szoku jestem jak to się porobiło, bo w ciązy mogłam 24 na dobę tak mi się chciało, a teraz jakby siekierką odciął zapotrzebowanie na te sprawy:no::confused: Ma ktos tak też?? Na szczęście mam wyrozumiałego męża;-)

reklama
Majuska ja jak brałam plastry Evra przed ciążą to dopiero miałam popęd płciowy heheh
A teraz odwrotnie :-pMąż też wyrozumiały :baffled:

Dziewczyny które brały albo biorą cerazette czy u was libido też było zerowe????:szok:

nie no moze nie zerowe, ale faktycznie nie czulam sie najlepiej, taka jakas ospała bez zapału do życia.

majuska
to ja wlasnie mialam plamienia non stop przy cerazette - dramat!

A teraz musze przyznac ze na Novynette sie wszystko unormowalo :-D Plamien brak i czuje sie jak młody bóg :-D:-D:-D To chyba jednak tabsy dla mnie.

Majuska ja brałam Azalie, ale to to samo. Libido moze nie zerowe, ale bardzo niskie, no i ciągłe plamienia. Wróciłam do swoich tabletek i rewelacja:-) Jednak kazda musi znaleźć tabletki dobre dla niej. Tylko przy karmieniu piersią niestety nie ma wyboru.

Dziewczyny kurcze zaczynam się martwić, mam 51 dzień cyklu:szok: i doopa, jutro pędzę po test. Kurcze tabsy leżą w szufladzie, bo nawet nie mam jak ich zacząć zażywać. Na dodatek brzuch mnie boli od kilku dni dość nieprzyjemnie, na początku myślałam, że to już @@@ ale nic z tego.

Cocca ja jeszcze od porodu nie miałam @ ani razu tylko raz takie dziwne krwawienie a raczej plamienie. Po porodzie nie każda z nas może mieć od razu regularne cykle. ale jeśli się martwisz to zrób kochana test przynajmniej się uspokoisz;) Trzymam kciuki:* Ja chyba też sobie zrobię test bo w sumie nawet nie zapowiada się bym miała dostać tego @ ale teraz to nie wiadomo kiedy i gdzie mogę dostać @ aż się jej boję...

Cocca tets rob i bedziesz spokojniejsza,Ja tam nie wiem jakby wygladaly moje cykle bez tabsow bo w sumie od samego poczatku jestem na jakis tabsach najpierw na mini pigolach a od 2 miesiecy jestem na normalnych tabsach i @ jak w zegarku sie pojawia w 4 dniu przerwy pora wieczorowa.

cocca testa rób, to się uspokoisz, ja ostatnio tez robiłam bo się spóźniał tydzień, choć ja nie miałam takich zawszę regularnych, ale doszukiwałam się w swoim ciele dużo cech wskazujących na ciąże.test negatywny...ufff, a na okres jeszcze 5 dni musiałam czekać, teraz się na szczęście kończy, po porodzie to teraz jakaś masakra leje się że hohoh

reklama
Do góry