reklama
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
A mnie w nocy zaczal brzuchol bolec tak malpowo ehhh i teraz z rana dalej boli,chyba sie @ zbliza u mnie w koncu 2 dzien bez tabsow dzisiaj im szybciej przyjdzie tym szybciej sobie pojdzie....
Heh a ja znow mam plamienia.... Dwa dni mialam spokoj po @ i znow....
OMG... jeszcze kilka dni tylko i Novynette
Mam nadzieje ze bedzie jakos normalnie, bo inaczej celibat bedzie se ciagnol wiecznie....
To w zasadzie bez sensu mi brac tabsy skoro w ciagu ostatniego miesiaca mielismy okazje wspolzyc moze 2 razy
OMG... jeszcze kilka dni tylko i Novynette
Mam nadzieje ze bedzie jakos normalnie, bo inaczej celibat bedzie se ciagnol wiecznie....
To w zasadzie bez sensu mi brac tabsy skoro w ciagu ostatniego miesiaca mielismy okazje wspolzyc moze 2 razy
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
Dziewczyny a Ja mam pytanie.
U mnie leci dzisiaj 4 dzien przerwy miedzy tabsami a @ u mnie brak,mam tam jakies bole brzucha i jajnikow ale @ jak nie bylo tak nie ma dalej i zaczynam sie juz powoli tym martwic czy powinlam isc z tym do lekarza czy jak przyjdzie mi czwartek czy powinlam kontynuowac branie tabletek,Ja nie mam pojecia co mam robic teraz
U mnie leci dzisiaj 4 dzien przerwy miedzy tabsami a @ u mnie brak,mam tam jakies bole brzucha i jajnikow ale @ jak nie bylo tak nie ma dalej i zaczynam sie juz powoli tym martwic czy powinlam isc z tym do lekarza czy jak przyjdzie mi czwartek czy powinlam kontynuowac branie tabletek,Ja nie mam pojecia co mam robic teraz
asia333
Fanka BB :)
Ssabrinaa kurcze to dziwne ze nie dostalaś okresu bo w tej przerwie jednak powinien się pojawić, ja pewnie na Twoim miejscu bym poszła do lekarza albo chociaz zadzwoniła i zapytała co dalej czy brać tabsy czy co? zeby Ci pozniej antykoncepcja się nie popitoliła
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
Dzieki dziewczyny ;-) @ wlasnie do mnie zawitala pora wieczorna
ssabrinaa a czy to bylo pierwsze opakowanie nowych tabsow czy moze drugie z kolei? Gin mi mowila ze przy pierwszym opakowaniu tabsow @ nieraz nie wystepuja.
Ale skoro jest to okej
Pamietam ze ja nieraz dostawalam @ dopiero na 5-6 dzien odstawienia, takze spoko....
Aaaa dzis startuje z Novynette! Nareszcie!
Bo teraz "dla odmiany" mam ciagle plamienia i krwawienia na zmiane juz trzeci tydzien przez cerazette :-(
Ale skoro jest to okej
Pamietam ze ja nieraz dostawalam @ dopiero na 5-6 dzien odstawienia, takze spoko....
Aaaa dzis startuje z Novynette! Nareszcie!
Bo teraz "dla odmiany" mam ciagle plamienia i krwawienia na zmiane juz trzeci tydzien przez cerazette :-(
reklama
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
nimfii to bylo moje pierwsze opakowanie,no ale @ przylazla wiec jest wszystko ok,cale szczescie :-) Super ze i Ty zaczynasz swoje nowe tabsy,moze wkoncu Ci sie te krwawienia unormuja i bedziesz miala 1 @ w miesiacu