reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Intymne rozmowy listopadówek.

Ja brałam cerazette i nie miałam okresu w ogóle (raz od razu po połogu był i to wszystko), używalismy gumek ostatnio a teraz moja infekcja jest antykoncepcją samą w sobie, brrr...

reklama
A mnie w nocy zaczal brzuchol bolec tak malpowo ehhh i teraz z rana dalej boli,chyba sie @ zbliza u mnie w koncu 2 dzien bez tabsow dzisiaj im szybciej przyjdzie tym szybciej sobie pojdzie....

Heh a ja znow mam plamienia.... Dwa dni mialam spokoj po @ i znow....
OMG... jeszcze kilka dni tylko i Novynette :cool2:

Mam nadzieje ze bedzie jakos normalnie, bo inaczej celibat bedzie se ciagnol wiecznie....
To w zasadzie bez sensu mi brac tabsy skoro w ciagu ostatniego miesiaca mielismy okazje wspolzyc moze 2 razy :wściekła/y:

nimfii tabsów nie biorę, ja mam spiralę założoną, ale w poniedziałek idę do gina na usg, bo mnie to niepokoi :zawstydzona/y: i ten celibat mnie wkurza, bo znowu mam ochotę na sex :wściekła/y:

Dziewczyny a Ja mam pytanie.
U mnie leci dzisiaj 4 dzien przerwy miedzy tabsami a @ u mnie brak,mam tam jakies bole brzucha i jajnikow ale @ jak nie bylo tak nie ma dalej i zaczynam sie juz powoli tym martwic :sorry2::nerd: czy powinlam isc z tym do lekarza czy jak przyjdzie mi czwartek czy powinlam kontynuowac branie tabletek,Ja nie mam pojecia co mam robic teraz :baffled:

Ssabrinaa kurcze to dziwne ze nie dostalaś okresu bo w tej przerwie jednak powinien się pojawić, ja pewnie na Twoim miejscu bym poszła do lekarza albo chociaz zadzwoniła i zapytała co dalej czy brać tabsy czy co? zeby Ci pozniej antykoncepcja się nie popitoliła

ssabrinaa a czy to bylo pierwsze opakowanie nowych tabsow czy moze drugie z kolei? Gin mi mowila ze przy pierwszym opakowaniu tabsow @ nieraz nie wystepuja.
Ale skoro jest to okej ;)

Pamietam ze ja nieraz dostawalam @ dopiero na 5-6 dzien odstawienia, takze spoko....

Aaaa dzis startuje z Novynette! Nareszcie!
Bo teraz "dla odmiany" mam ciagle plamienia i krwawienia na zmiane juz trzeci tydzien przez cerazette :-(

reklama
nimfii to bylo moje pierwsze opakowanie,no ale @ przylazla wiec jest wszystko ok,cale szczescie :-) Super ze i Ty zaczynasz swoje nowe tabsy,moze wkoncu Ci sie te krwawienia unormuja i bedziesz miala 1 @ w miesiacu :tak:

Do góry