reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Intymne rozmowy listopadówek.

Hmm...A ja sie jakoś boje kupować ciuchy dla siebie na allegro. Dla Natalki owszem, a i inne rzeczy chetnie. Ale do ubrań dla siebie nie moge sie przekonać.

reklama
Hmm...A ja sie jakoś boje kupować ciuchy dla siebie na allegro. Dla Natalki owszem, a i inne rzeczy chetnie. Ale do ubrań dla siebie nie moge sie przekonać.
Ja tez nie kupuje ubran dla siebie przez internet,jestem niewymiarowa,niska itd wiec musze wszystko przymierzac i dopasowywac :sorry: ale dla Samiego jak mam okazje to kupuje :tak:

Ja raczej wymiarowa ;-) a jak coś nie pasuję to oddaję do przeróbki za grosze i tak wychodzi taniej. Zresztą w sieciówkach wszystko na jedno kopyto i nie za bardzo w moim guście, no i jakość tych rzezczy pozostawia wiele do życzenia, więc szperam po necie i wynajduję jakieś fajne okazje no i oczywiście jak mam czas to latam po lumpkach, bo tam to dopiero perełki za grosze można kupić :tak:

mycha wydaje mi się, że to kwestia przyzwyczajenia do nowego ciała, pamiętaj, że często faceci, wolą, gdy kobieta ma trochę ciała, to pupa, tu pierś:-) ważne, że Twój zadowolony! Głowa do góry!

Dziewczyny - chyba @ wróciła... po 14 pięknych miesiącach "bez". Ja jeszcze nie chcę:no2: Miałam nadzieję, że wytrzymamy do końca karmienia.... a tu.... dooooopa qrde...

ja mam już 3 @ :szok: dwie pierwsze to była jakaś masakra, myślałam że się wykrwawię, bo nigdy wcześniej tak nie miałam, ale teraz jest już lepiej, ale bez @ to było życie ;-)

Mnie się wydawało, ze jak się karmi piersią, to nie ma @, ale to chyba faktycznie mi się tylko wydawało. Wstyd się przyznać, ale się na tym nie znam kompletnie, jak to jest. No nacieszyłam się ponad rok bez... teraz ruszamy z normalnym rytmem...

Czy któraś mama cyckowa ma @?

Anek ja nadal bez @. Ale szczerze mówiąc przed porodem u mnie z tym bylo kiepsko. miewałam okres raz na dwa miesiące albo i rzadziej a i często tzreba było wywoływać.
nie martw się, ja sie tez na tym kompletnie nie znam:tak:

Ja też jeszcze bez @. Okresu w czasie karmienia nie ma jak na dobę jest co najmniej 6-8 karmień, a przerwa nocna nie jest dłuższa niż 6 godzin. Tyle teoria, bo mnie się to w praktyce nie sprawdza. Mamy dłuższą przerwę nocną, a okresu nadal nie ma. Nie płaczę z tego powodu oczywiście:-)

reklama
Anek ja cyckowa :-)i miałam już 2 @.Pierwsza równo w 6 tyg po porodzie a druga 9 stycznia i cisza od tamtej pory a biorę cerazette mam nadzieję że tabletki działają bo biorę od 1 stycznia :-D

Do góry