reklama
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
Ja tez nie kupuje ubran dla siebie przez internet,jestem niewymiarowa,niska itd wiec musze wszystko przymierzac i dopasowywac ale dla Samiego jak mam okazje to kupujeHmm...A ja sie jakoś boje kupować ciuchy dla siebie na allegro. Dla Natalki owszem, a i inne rzeczy chetnie. Ale do ubrań dla siebie nie moge sie przekonać.
Ja raczej wymiarowa ;-) a jak coś nie pasuję to oddaję do przeróbki za grosze i tak wychodzi taniej. Zresztą w sieciówkach wszystko na jedno kopyto i nie za bardzo w moim guście, no i jakość tych rzezczy pozostawia wiele do życzenia, więc szperam po necie i wynajduję jakieś fajne okazje no i oczywiście jak mam czas to latam po lumpkach, bo tam to dopiero perełki za grosze można kupić
Anek82
Fanka BB :)
Dziewczyny - chyba @ wróciła... po 14 pięknych miesiącach "bez". Ja jeszcze nie chcę Miałam nadzieję, że wytrzymamy do końca karmienia.... a tu.... dooooopa qrde...
Anek82
Fanka BB :)
Mnie się wydawało, ze jak się karmi piersią, to nie ma @, ale to chyba faktycznie mi się tylko wydawało. Wstyd się przyznać, ale się na tym nie znam kompletnie, jak to jest. No nacieszyłam się ponad rok bez... teraz ruszamy z normalnym rytmem...
Czy któraś mama cyckowa ma @?
Czy któraś mama cyckowa ma @?
Ja też jeszcze bez @. Okresu w czasie karmienia nie ma jak na dobę jest co najmniej 6-8 karmień, a przerwa nocna nie jest dłuższa niż 6 godzin. Tyle teoria, bo mnie się to w praktyce nie sprawdza. Mamy dłuższą przerwę nocną, a okresu nadal nie ma. Nie płaczę z tego powodu oczywiście:-)
reklama