reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Intymne rozmowy listopadówek.

Hmm...A ja sie jakoś boje kupować ciuchy dla siebie na allegro. Dla Natalki owszem, a i inne rzeczy chetnie. Ale do ubrań dla siebie nie moge sie przekonać.

reklama
Hmm...A ja sie jakoś boje kupować ciuchy dla siebie na allegro. Dla Natalki owszem, a i inne rzeczy chetnie. Ale do ubrań dla siebie nie moge sie przekonać.
Ja tez nie kupuje ubran dla siebie przez internet,jestem niewymiarowa,niska itd wiec musze wszystko przymierzac i dopasowywac :sorry: ale dla Samiego jak mam okazje to kupuje :tak:

Ja raczej wymiarowa ;-) a jak coś nie pasuję to oddaję do przeróbki za grosze i tak wychodzi taniej. Zresztą w sieciówkach wszystko na jedno kopyto i nie za bardzo w moim guście, no i jakość tych rzezczy pozostawia wiele do życzenia, więc szperam po necie i wynajduję jakieś fajne okazje no i oczywiście jak mam czas to latam po lumpkach, bo tam to dopiero perełki za grosze można kupić :tak:

mycha wydaje mi się, że to kwestia przyzwyczajenia do nowego ciała, pamiętaj, że często faceci, wolą, gdy kobieta ma trochę ciała, to pupa, tu pierś:-) ważne, że Twój zadowolony! Głowa do góry!

Dziewczyny - chyba @ wróciła... po 14 pięknych miesiącach "bez". Ja jeszcze nie chcę:no2: Miałam nadzieję, że wytrzymamy do końca karmienia.... a tu.... dooooopa qrde...

ja mam już 3 @ :szok: dwie pierwsze to była jakaś masakra, myślałam że się wykrwawię, bo nigdy wcześniej tak nie miałam, ale teraz jest już lepiej, ale bez @ to było życie ;-)

Mnie się wydawało, ze jak się karmi piersią, to nie ma @, ale to chyba faktycznie mi się tylko wydawało. Wstyd się przyznać, ale się na tym nie znam kompletnie, jak to jest. No nacieszyłam się ponad rok bez... teraz ruszamy z normalnym rytmem...

Czy któraś mama cyckowa ma @?

Anek ja nadal bez @. Ale szczerze mówiąc przed porodem u mnie z tym bylo kiepsko. miewałam okres raz na dwa miesiące albo i rzadziej a i często tzreba było wywoływać.
nie martw się, ja sie tez na tym kompletnie nie znam:tak:

Ja też jeszcze bez @. Okresu w czasie karmienia nie ma jak na dobę jest co najmniej 6-8 karmień, a przerwa nocna nie jest dłuższa niż 6 godzin. Tyle teoria, bo mnie się to w praktyce nie sprawdza. Mamy dłuższą przerwę nocną, a okresu nadal nie ma. Nie płaczę z tego powodu oczywiście:-)

reklama
Anek ja cyckowa :-)i miałam już 2 @.Pierwsza równo w 6 tyg po porodzie a druga 9 stycznia i cisza od tamtej pory a biorę cerazette mam nadzieję że tabletki działają bo biorę od 1 stycznia :-D

Do góry