reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Intymne rozmowy listopadówek.

reklama
dziewczyny, pytanie z innej beczki-zobaczcie na opakowaniach ostatnio kupowanych prezerwatyw jaką mają datę ważności-ciekawa jestem jaka jest najczęściej od daty produkcji.

Muszę sprawdzić, leżą nieużywane ;-) Kurcze, dziś rano na wkładce miałam taki zabarwiony krwią śluz, chyba @ się zbliża, rok bez niej był wspaniały!!!

Pytałam o datę ponieważ jestem poszukiwaczem teorii spiskowych i przed chwilą natrafiłam na pudełko gumek gdzie daty są do 2010 i 2011 roku a jedna do 2013 a nie przypominam już sobie okazji ich używania i kupowania :baffled: muszę sobie zajęcie znaleźć żeby nie kombionować

katerinka a wiec te gumeczki sa chyba gdzies sprzed 5 lat.... tak podejrzewam... Bo widze ze wiekszosc ma waznosc ok 4-5lat od daty produkcji.

reklama
Dziewczyny. Mam taki pytanie. Czy po porodzie czujecie różnice w używania tamponow? Dostałam 2 okres ( idealnie po 28 dniach) więc wróciłam do tamponow. I jakoś niewygodne sie z nimi czuje. Tez tak macie? Nienawidzę podpasek więc mam nadzieje ze ciałko moje zacznie na nowo współpracować.

Do góry