reklama
AniaSm
Fanka BB :)
u mnie też na razie nic się nie dzieje ale jakoś mi to nie przeszkadza , może przez to że ja już po 30-tce hehehe ;-)
Sabrinna a nie dostajesz wezwań na cytologie ? mi przychodzi raz do roku żeby się przebadać , bo gina to ja widziałam przy ciąży z Kubą raz i raz przy porodzie , a przy drugiej ciąży i porodzie to wcale z tym że ja odwiedzam mojego w PL jak tylko jestem czyli 2 razy w roku
Sabrinna a nie dostajesz wezwań na cytologie ? mi przychodzi raz do roku żeby się przebadać , bo gina to ja widziałam przy ciąży z Kubą raz i raz przy porodzie , a przy drugiej ciąży i porodzie to wcale z tym że ja odwiedzam mojego w PL jak tylko jestem czyli 2 razy w roku
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
Zeby dostac sie do gina to najpierw trzeba odwiedzic tutaj lekarza rodzinnego i to on musi stwierdzic ze jestes na tyle chora ze da ci skierowanie zebys zobaczyla gina wiem chore to jest bo moim zdaniem powinla byc chociaz raz w roku taka profilaktyczna wizyta u gina i badanie ginekologiczne ale oni twierdza ze nie trzeba.A co do cytologi to wymaz robi tutaj pielegniarka w przychodni co 3 lata Ja mialam akurat robiona w maju 2010 tutaj w UK wiec tak jak pisze do przychodni i tam legalnie pielegniarka robi wymaz a wyniki pozniej przychodza do domu pocztaSsabrinaa jak to się nie chodzi dziwne to jak macie dolegliwości kobiece to co robicie, a co z cytologią, kobiety nie dbają o siebie w tych sprawach
u nas też nuda w tych sprawach
AniaSm dostalam wezwanie w 2010 kolejne bedzie pewnie w przyszlym roku bo oni tutaj robia co 3 lata.
AnnaJ007
Fanka BB :)
Tutaj też do gina się nie chodzi bez powodu...idzie się do domowego i on stwierdza czy trzeba...
Na cytologię przysyłają...ale nie wiem co ile...ja już 2 razy dostalam zaproszenie a mieszkam od czerwca 2011. Dobe jest to że tutaj dla dziewczynek też jest darmowa szczepionka na HPV(wirus brodawczaka ludzkiego wywołujący raka szyjki macicy).
Na cytologię przysyłają...ale nie wiem co ile...ja już 2 razy dostalam zaproszenie a mieszkam od czerwca 2011. Dobe jest to że tutaj dla dziewczynek też jest darmowa szczepionka na HPV(wirus brodawczaka ludzkiego wywołujący raka szyjki macicy).
I
inna_a
Gość
Ja jestem wykończona po wczorajszej nocy 3 razy a raz to normalnie chyba z godzinę się kochaliśmy za jednym razem, albo lepiej mały jest the best śpi słodko zawsze jak robimy... chyba chcę mieć rodzeństwo ha ha...
Dziewczyny czy wy macie takie uczucie jak np się jakoś wysilicie , czy coś podniesiecie, jakby kości w pochwie miały wam pęknąć ja mam takie uczucie dziwne, podnoszę Alana i czuje jakby miały kości mi gruchnąć w środku, może to od częstego upr. seksu, czy co...
Dziewczyny czy wy macie takie uczucie jak np się jakoś wysilicie , czy coś podniesiecie, jakby kości w pochwie miały wam pęknąć ja mam takie uczucie dziwne, podnoszę Alana i czuje jakby miały kości mi gruchnąć w środku, może to od częstego upr. seksu, czy co...
reklama