reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Intymne rozmowy listopadówek.

Andrzelika, powiedziałabym, że jesteś nienormalna ale w sumie takie zachowanie jest w 100% normalne i zazdroszczę Ci tego :tak:

Nimfii, ja też już czekam na koniec cerazette, nie mam przez nie w ogóle ochoty, czasem nawet się zmuszam, bo przecież mojemu też się coś należy, biedak ciągle chce a ja ciągle na nie... Ale została mi na dziś ostatnia tabletka i nie ma mnie kiedy przyjąć lekarz więc mam chwilę przerwy. A nie wiem czy będę szła po tabsy teraz tylko powiem od razu, że chcę spiralę i poczekam na okres. Zwariuję z tabsami i tak co chwila zapominam więc nie działają :confused2:

reklama
ponko ja to myślę,że jestem też nienormalna i mój mąż chyba dopiero nie wie co mi jest :-D także nie dziwię się ,że i ty tak myślisz, ja też chcę spirale, czekam na @

Tak tak dziewczynki trzeba działać w tym temacie aby się coś ruszyło, bo sex to podstawa udanego związku :tak: andrzelika może nam coś o tym powiedzieć :-D ja mam non stop jakieś dziwne plamienia :baffled: czekam aż minie i idę do gina na kontrolę spirali czy wszystko jest dobrze?

margo daj znać jak po kontroli, dziwne po spirali raczej okresy są tępe nawet... a może tak jest,że na początku zdarzają się plamienia, od założenia więc spokojnie, a nitki od spirali nie widać?

andrzelika tez zazdroszcze takiego popedu na sex,Ja to mam tak male ze jakbysmy nie mieli sexu przez miesiac to bym sie pewnie nie obrazila :sorry: no ale 1-2 razy w tygodniu jest :-)

andrzelika właśnie mi gin mówił, że okresy mogą być bardziej obfite, a u mnie to i jakieś długie się zrobiły, ale kochana już dziś koniec więc wieczorem biorę się do roboty :-D

wczoraj pojechaliśmy do sklepu były jaja jak nie wiem bo weszedł jakiś tam znajomy mojego i on też ma dziecko z tego roku i podobny niby do naszego ich mały i mój mąż mówi,że podobny, a ten do niego no kto wie, czy to nie moje... matko dobrze,że mąż zna się na żartach...ja w sumie nawet tego gościa nigdy na oczy nie widziałam,ale niezły tekst :-D

ssabrina- no ja nie mogę po skromnić apetytu

margo- bierz się bierz :-) jak zaczniesz to nie skończysz tak ci się spodoba

Ostatnio edytowane przez moderatora:
heh ja ostatnio tak męża przez 3 dni wymęczyłam, że teraz ucieka przede mną;( Najlepsze jest to, że jak kładę małą spać to potrafię sama z nią zasnąć, a mąż cichutko kładzie się w nóżkach i zasypia, a ja budzę się koło 1 w nocy i już mi się nie chce... cwaniak jeden no. Ale to fakt trzeba brać z Andrzeliki przykład póki można!;)

reklama
niunia ja akurat wole dłużej pospać, a później iść do spania... A mała śpi z wami w łóżku mój Alan śpi od 21 do 6 i wtedy je i idzie dalej spać, nawet jak hałasujemy z mężem w łóżku mu to nie przeszkadza :tak:

Do góry