reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Intymne rozmowy listopadówek.

Andrzelika, powiedziałabym, że jesteś nienormalna ale w sumie takie zachowanie jest w 100% normalne i zazdroszczę Ci tego :tak:

Nimfii, ja też już czekam na koniec cerazette, nie mam przez nie w ogóle ochoty, czasem nawet się zmuszam, bo przecież mojemu też się coś należy, biedak ciągle chce a ja ciągle na nie... Ale została mi na dziś ostatnia tabletka i nie ma mnie kiedy przyjąć lekarz więc mam chwilę przerwy. A nie wiem czy będę szła po tabsy teraz tylko powiem od razu, że chcę spiralę i poczekam na okres. Zwariuję z tabsami i tak co chwila zapominam więc nie działają :confused2:

reklama
ponko ja to myślę,że jestem też nienormalna i mój mąż chyba dopiero nie wie co mi jest :-D także nie dziwię się ,że i ty tak myślisz, ja też chcę spirale, czekam na @

Tak tak dziewczynki trzeba działać w tym temacie aby się coś ruszyło, bo sex to podstawa udanego związku :tak: andrzelika może nam coś o tym powiedzieć :-D ja mam non stop jakieś dziwne plamienia :baffled: czekam aż minie i idę do gina na kontrolę spirali czy wszystko jest dobrze?

margo daj znać jak po kontroli, dziwne po spirali raczej okresy są tępe nawet... a może tak jest,że na początku zdarzają się plamienia, od założenia więc spokojnie, a nitki od spirali nie widać?

andrzelika tez zazdroszcze takiego popedu na sex,Ja to mam tak male ze jakbysmy nie mieli sexu przez miesiac to bym sie pewnie nie obrazila :sorry: no ale 1-2 razy w tygodniu jest :-)

andrzelika właśnie mi gin mówił, że okresy mogą być bardziej obfite, a u mnie to i jakieś długie się zrobiły, ale kochana już dziś koniec więc wieczorem biorę się do roboty :-D

wczoraj pojechaliśmy do sklepu były jaja jak nie wiem bo weszedł jakiś tam znajomy mojego i on też ma dziecko z tego roku i podobny niby do naszego ich mały i mój mąż mówi,że podobny, a ten do niego no kto wie, czy to nie moje... matko dobrze,że mąż zna się na żartach...ja w sumie nawet tego gościa nigdy na oczy nie widziałam,ale niezły tekst :-D

ssabrina- no ja nie mogę po skromnić apetytu

margo- bierz się bierz :-) jak zaczniesz to nie skończysz tak ci się spodoba

Ostatnio edytowane przez moderatora:
heh ja ostatnio tak męża przez 3 dni wymęczyłam, że teraz ucieka przede mną;( Najlepsze jest to, że jak kładę małą spać to potrafię sama z nią zasnąć, a mąż cichutko kładzie się w nóżkach i zasypia, a ja budzę się koło 1 w nocy i już mi się nie chce... cwaniak jeden no. Ale to fakt trzeba brać z Andrzeliki przykład póki można!;)

reklama
niunia ja akurat wole dłużej pospać, a później iść do spania... A mała śpi z wami w łóżku mój Alan śpi od 21 do 6 i wtedy je i idzie dalej spać, nawet jak hałasujemy z mężem w łóżku mu to nie przeszkadza :tak:

Do góry