reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Intymne rozmowy listopadówek.

Dziewczyny a mnie chyba facet za mocno zszył heheh wcześniej miałam luzy a teraz taki ból na początku że bez żelu nie da rady ..a jak mnie szył mówiłam aby nie za mocno bo mój będzie go ganiał to się tylko śmiał no i zszył łobuz jeden...:-p:-p

Ostatnia edycja:
reklama
Aneczka może Zosia ma radary, bo na razie nie chcę rodzeństwa hehe :-) a Alan chyba chcę ponaglić...

ankusch- a to ci gość współczuje bólu, u mnie nic się nie zmieniło, ani szerokość cały czas tak samo w środku przez cc pewnie wcześniej tylko przy seksie bolał mnie brzuch

margo- życzę ochoty :tak: i dużo seksu

To w takim razie Filip też nie chce rodzeństwa na razie :-D Bo prawie zawsze budzi się w trakcie. Andrzelika, zazdroszczę Ci strasznie, my nie mamy kiedy, jak jest czas to nie ma sił i na odwrót...codziennie sobie mówimy, że jutro na pewno, ale nigdy się to nie udaje :-( padamy wykończeni albo Filip nie chce spać.

mój tylko w dzień mnie wykańcza, bo muszę gadać do niego cały czas aż gardło żdźieram taki cwaniak musi mieć towarzystwo...

andrzelika no chyba ma, bo nawet jak jestesmy na spacerze to nie zrobi kupki,brzusio nic nie męczy a jak wejdziemy do domu i po rozebraniu, to nagle (nie zawszę) wzdęcia ją męczą albo kupka idzie:-D

hehe niezła ta Zosia musisz z nią poważną dyskusje przeprowadzić,żeby dała wam trochę czasu hehe :-D

Moje chlopaki grzecznia spia gdy planujemy chwile dla siebie z mezem ;)
A ze ostatnio chodza wcvzesnie spac - ok 19-20 to tak do 21-22 mozemy sobie troszke poświrowac.
Co prawda nas blokuja te czeste @, ale miedzy krwawieniami jakos adjemy rade.

Ale wczoraj byl numer...
Fajna gra wstepna, wszystko ladnie pieknie, no i przychodzi ten moment keidy maz musi isc po gumeczki do szafki... i nim wrocil to calkiem minela mi ochota.... Zrobilo mi sie tam na dole sucho jak na sacharze i mimo wczesniejszych checi musielismy zakonczyc przytulanki po kilku minutach.
He, he a zawsze myslalam ze to mezczyznie moze szybciej minac ochota gdy sie przerywa przytulanki :p
Ech! Niech sie juz skonczy to cerazette bo mnie trafia... :wściekła/y:

reklama
współczuje nimfii ja mam tak mokro, że mój wczoraj mówi,że coś mi leci :-D i , że chyba coś nie tak, a mi od razu kałuża się robi :-D aż wczoraj się śmiałam z mojego i on ze mną...bo on sam zszokowany, a dumny jak paw chodzi, że mam na niego chcice

Do góry