ja wole mieć @ czuje się spokojniejsza :-)
akusch teraz ty miałaś obawy
ja miałam już @ 5 dni... 2 ostre krwawienie zużyłam chyba z 50 podpasek...
nawet jest udowodnione naukowo,że drugie dziecko w rodzinie może nie mieć kolek, nawet sprawdziło się to u szwagierki pierwszy miał do 3 miecha w dzień dzień i jest w ogóle łobuz, a drugi zero kolek i grzeczny bardzo :-) to tak na pociesznie, a z drugiej strony ja nigdy nie będę się zarzekać drugiego dziecka, różnie bywa.
Oj ja też miałam problemy z donoszeniem dziecka i chciałam bardzo, a teraz to staram się żeby nie było
bee- ja słyszałam opinie lekarzy,że nawet nadżerka jak jest przed ciążo to ciąża ją może wyleczyć. Moja szwagierka miała przed i nie wiedziała a w czasie ciąży poszła do innego lekarza niż do tego co chodziła i powiedziała,że ma już conajmiej 3 letnią, a tamta powiedziała,że nie ma
a w ciąże bez problemu zaszła i jedno po drugim nie planowane ma :-)
A swoją drogą czytaliście,że nadżerka może być spowodowana częstym współżyciem seksualnym
Ja często uprawiam i jeszcze nie miałam , ale prawie każda kobieta ma prędzej czy później ważne żeby wykryć jak najszybciej, bo początkowo to nic takiego, ale z czasem może zrobić się nowotwór
Nadżerka - rodzaje, objawy i leczenie nadżerki - Nadżerka
Ja teraz w marcu zakładam spirale kurcze przez tą chcice się boje,że w ciąży będę wczoraj mojemu mówiłam żeby gumki kupił,bo mam ochotę ostro poszaleć... nie wiem skąd mi się to bierze przed porodem też miałam ciągle ochotę, a teraz rośnie mi jak apetyt u wilka coraz bardziej mi się chcę i częściej...