reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Intymne rozmowy listopadówek.

reklama
Hej ja już po kolkoskopii pobrali mi wycinki do kontroli za 2 tyg wyniki i za miesiąc do lekarza w tym czasie zero sexu (mąż ma przerąbane). Potem leczenie tej nadżerki ale nie wiem jeszcze jakie.Zrobiła mi sie po pierwszym porodzie wtedy miałam wypalankę i było ok teraz znów powróciła.

alma super że już po pobraniu,przerąbane będzie miał teraz mąż ;-)

Ja od wczoraj mam jakieś mdłości jest mi tak niedobrze ze szok mam nadzieję że nie następny dzidziuś niby biorę cerazette a ostatni okres miałam 9styczna :szok::szok: Bo bym chyba oszalała z dwójką bąblów i jeszcze jakby się drugi taki trafił jak teraz Martynia to masakra :nerd:

ankusch zrób teściora jak się stresujesz. Myślę że to moze jeszcze jakie hormony?? Albo cos zjadlaś?/ mi tez dzis średnio dobrze jest ale to z przejedzenia- zeżarlam 2 paczki a teraz placka ze śliwkami. mam nadzieję ze Maja tego nie odchoruje...

Onanana nastraszyłaś mnie i dałaś mi dużo do myślenia że może jednak więc poleciałam do sklepu kupiłam test i zobaczyłam 1 krechę ufffff :-D heheh a wcześniej jak w ciąże zajść nie mogłam to się wkurzałam że tylko jedna krecha a teraz drżę..:-D:-D

Ankusch mówią, że drugie dziecko jest zupełnie inne, także może da ci odpocząć ???:-D

Angun uwierz mi, że nie zawsze:p mojej siostry syn jest baaardzo skręcony, co się okazuje jej córeczka jest jeszcze gorsza... Jak posiedzi się z nimi chwilkę to tak jakby było tam z 10 dzieci, a nie dwójka...

Ankusch
to hormony;)

reklama
Hej ja już po kolkoskopii pobrali mi wycinki do kontroli za 2 tyg wyniki i za miesiąc do lekarza w tym czasie zero sexu (mąż ma przerąbane). Potem leczenie tej nadżerki ale nie wiem jeszcze jakie.Zrobiła mi sie po pierwszym porodzie wtedy miałam wypalankę i było ok teraz znów powróciła.

mam pytanie co do nadżerki... czy któraś z was miała ją zrobioną przed pierwszą ciążą?? Jeśli tak to to czy później stwarzała jakieś problemy np problem z zajściem w ciąże?

Do góry