reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Intymne rozmowy listopadówek.

reklama
Hej ja już po kolkoskopii pobrali mi wycinki do kontroli za 2 tyg wyniki i za miesiąc do lekarza w tym czasie zero sexu (mąż ma przerąbane). Potem leczenie tej nadżerki ale nie wiem jeszcze jakie.Zrobiła mi sie po pierwszym porodzie wtedy miałam wypalankę i było ok teraz znów powróciła.

alma super że już po pobraniu,przerąbane będzie miał teraz mąż ;-)

Ja od wczoraj mam jakieś mdłości jest mi tak niedobrze ze szok mam nadzieję że nie następny dzidziuś niby biorę cerazette a ostatni okres miałam 9styczna :szok::szok: Bo bym chyba oszalała z dwójką bąblów i jeszcze jakby się drugi taki trafił jak teraz Martynia to masakra :nerd:

ankusch zrób teściora jak się stresujesz. Myślę że to moze jeszcze jakie hormony?? Albo cos zjadlaś?/ mi tez dzis średnio dobrze jest ale to z przejedzenia- zeżarlam 2 paczki a teraz placka ze śliwkami. mam nadzieję ze Maja tego nie odchoruje...

Onanana nastraszyłaś mnie i dałaś mi dużo do myślenia że może jednak więc poleciałam do sklepu kupiłam test i zobaczyłam 1 krechę ufffff :-D heheh a wcześniej jak w ciąże zajść nie mogłam to się wkurzałam że tylko jedna krecha a teraz drżę..:-D:-D

Ankusch mówią, że drugie dziecko jest zupełnie inne, także może da ci odpocząć ???:-D

Angun uwierz mi, że nie zawsze:p mojej siostry syn jest baaardzo skręcony, co się okazuje jej córeczka jest jeszcze gorsza... Jak posiedzi się z nimi chwilkę to tak jakby było tam z 10 dzieci, a nie dwójka...

Ankusch
to hormony;)

reklama
Hej ja już po kolkoskopii pobrali mi wycinki do kontroli za 2 tyg wyniki i za miesiąc do lekarza w tym czasie zero sexu (mąż ma przerąbane). Potem leczenie tej nadżerki ale nie wiem jeszcze jakie.Zrobiła mi sie po pierwszym porodzie wtedy miałam wypalankę i było ok teraz znów powróciła.

mam pytanie co do nadżerki... czy któraś z was miała ją zrobioną przed pierwszą ciążą?? Jeśli tak to to czy później stwarzała jakieś problemy np problem z zajściem w ciąże?

Do góry