reklama
Hej ja już po kolkoskopii pobrali mi wycinki do kontroli za 2 tyg wyniki i za miesiąc do lekarza w tym czasie zero sexu (mąż ma przerąbane). Potem leczenie tej nadżerki ale nie wiem jeszcze jakie.Zrobiła mi sie po pierwszym porodzie wtedy miałam wypalankę i było ok teraz znów powróciła.
ankusch
Fanka BB :)
alma super że już po pobraniu,przerąbane będzie miał teraz mąż ;-)
Ja od wczoraj mam jakieś mdłości jest mi tak niedobrze ze szok mam nadzieję że nie następny dzidziuś niby biorę cerazette a ostatni okres miałam 9styczna Bo bym chyba oszalała z dwójką bąblów i jeszcze jakby się drugi taki trafił jak teraz Martynia to masakra
Ja od wczoraj mam jakieś mdłości jest mi tak niedobrze ze szok mam nadzieję że nie następny dzidziuś niby biorę cerazette a ostatni okres miałam 9styczna Bo bym chyba oszalała z dwójką bąblów i jeszcze jakby się drugi taki trafił jak teraz Martynia to masakra
onanana
ankusch zrób teściora jak się stresujesz. Myślę że to moze jeszcze jakie hormony?? Albo cos zjadlaś?/ mi tez dzis średnio dobrze jest ale to z przejedzenia- zeżarlam 2 paczki a teraz placka ze śliwkami. mam nadzieję ze Maja tego nie odchoruje...
ankusch
Onanana nastraszyłaś mnie i dałaś mi dużo do myślenia że może jednak więc poleciałam do sklepu kupiłam test i zobaczyłam 1 krechę ufffff heheh a wcześniej jak w ciąże zajść nie mogłam to się wkurzałam że tylko jedna krecha a teraz drżę..
Niuniunia20
Ankusch mówią, że drugie dziecko jest zupełnie inne, także może da ci odpocząć ???
Angun uwierz mi, że nie zawsze mojej siostry syn jest baaardzo skręcony, co się okazuje jej córeczka jest jeszcze gorsza... Jak posiedzi się z nimi chwilkę to tak jakby było tam z 10 dzieci, a nie dwójka...
Ankusch to hormony
reklama
bee90
Hej ja już po kolkoskopii pobrali mi wycinki do kontroli za 2 tyg wyniki i za miesiąc do lekarza w tym czasie zero sexu (mąż ma przerąbane). Potem leczenie tej nadżerki ale nie wiem jeszcze jakie.Zrobiła mi sie po pierwszym porodzie wtedy miałam wypalankę i było ok teraz znów powróciła.
mam pytanie co do nadżerki... czy któraś z was miała ją zrobioną przed pierwszą ciążą?? Jeśli tak to to czy później stwarzała jakieś problemy np problem z zajściem w ciąże?