reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Intymne rozmowy listopadówek.

Dziewczyny myślalam juz że jestem jakimś wybrykiem natury;-) Ja miałam dwa razy troch krwi i to wszystko:zawstydzona/y:

reklama
nimfii ja moze tak często nie mam jak Ty, ale przy pierwszym opakowaniu miałam tydzień takie delikatne plamienio-krwawienie, a teraz jak pod koniec drugiego opakowania się zaczęło to tak juz trwa 2 tydzień:baffled: I to jest tak, ze jednego dnia kilka plamek, a drugiego krwawienie, ale dużo słabsze niż przy @. I tak w kółko:no: Czekam az sie to skończy i idę do gina po moje tabletki.

Dziewczyny ,czy ktoras bierze Yasminelle ? Mam dwa opakowanie nie ruszone ( nie chce wiecej brac tabsow). Wazne do 10.2013.
Chetnie wysle.
Zobacz załącznik 437664 Zobacz załącznik 437665

Winki a tobie kazali je kupoc lekarze?
Pytam z ciekawosci bo mojej szwagierce tak lekarze kazali zakupic wlasnie yasminelle i az 6 opakowan mial do oddania :p ponoc w Angli tak jest ze bardzo pilnuja tego aby pacjenci wykupili zalecane leki.

reklama
Nimfii- to są antykoncepcyjne co brałam przed ciąża. Są super bo maja mała ilośc hormonów. One są tez w Pl z typu " tych drogich". Ja je brałam jakieś 3 lata. No tutaj dostajesz receptę i kupujesz w aptece. Nie musisz tego robić osobiście, ale musisz znać tutejszy pestek osoby ślą której kupujesz.

Do góry