reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Intymne rozmowy listopadówek.

Dziewczyny myślalam juz że jestem jakimś wybrykiem natury;-) Ja miałam dwa razy troch krwi i to wszystko:zawstydzona/y:

reklama
nimfii ja moze tak często nie mam jak Ty, ale przy pierwszym opakowaniu miałam tydzień takie delikatne plamienio-krwawienie, a teraz jak pod koniec drugiego opakowania się zaczęło to tak juz trwa 2 tydzień:baffled: I to jest tak, ze jednego dnia kilka plamek, a drugiego krwawienie, ale dużo słabsze niż przy @. I tak w kółko:no: Czekam az sie to skończy i idę do gina po moje tabletki.

Dziewczyny ,czy ktoras bierze Yasminelle ? Mam dwa opakowanie nie ruszone ( nie chce wiecej brac tabsow). Wazne do 10.2013.
Chetnie wysle.
Zobacz załącznik 437664 Zobacz załącznik 437665

Winki a tobie kazali je kupoc lekarze?
Pytam z ciekawosci bo mojej szwagierce tak lekarze kazali zakupic wlasnie yasminelle i az 6 opakowan mial do oddania :p ponoc w Angli tak jest ze bardzo pilnuja tego aby pacjenci wykupili zalecane leki.

reklama
Nimfii- to są antykoncepcyjne co brałam przed ciąża. Są super bo maja mała ilośc hormonów. One są tez w Pl z typu " tych drogich". Ja je brałam jakieś 3 lata. No tutaj dostajesz receptę i kupujesz w aptece. Nie musisz tego robić osobiście, ale musisz znać tutejszy pestek osoby ślą której kupujesz.

Do góry