reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Intymne rozmowy listopadówek.

Asia ja też jeszcze nie mam @... Miałam tylko jedno krwawienie w styczniu i zaczęłam ostatnio się zastanawiać czy znowu w ciąży nie jestem ale chyba w urojonej he he :)

To ile mam jeszcze nie ma @?

reklama
no i ja bez@ ostatni raz 11.02 , w styczniu miałam takie 4dniowe plamienia ale okresem to raczej nazwać nie można było

Ja karmię piersią i z doświadczenia poprzednich dzieci nie spodziewam się @ jeszcze przez co najmniej pół roku.

Ja jeszcze nie mialam @ jedynie 2 razy plamienie i to takie po kilka kropel i to tyle :-) ale teraz kiedy juz nie odciagam bede zmieniac tabsy tzn juz mam w domu tylko najpierw skoncze mini piguly i zaczynam brac normalne wiec potem @ juz powinla przylezsc normalnie,zobaczymy :-)

Dziewczyny ,czy ktoras bierze Yasminelle ? Mam dwa opakowanie nie ruszone ( nie chce wiecej brac tabsow). Wazne do 10.2013.
Chetnie wysle.
Olek 2 008.jpg Olek 2 009.jpg

reklama
Asia ja też jeszcze nie mam @... Miałam tylko jedno krwawienie w styczniu i zaczęłam ostatnio się zastanawiać czy znowu w ciąży nie jestem ale chyba w urojonej he he :)

To ile mam jeszcze nie ma @?

Ja karmię piersią i z doświadczenia poprzednich dzieci nie spodziewam się @ jeszcze przez co najmniej pół roku.

Ja jeszcze nie miałam @
ostatni raz 16 stycznia 2011, więc już 13 miesięcy:-)

Mam nadzieję że u mnie będzie tak jak miała Leika - dłuugi spokój.

Co do ewentualnej ciaży to profilaktycznie kupiłam zapas testów i co 2/ 3 tyg robię :-D

Do góry