reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Intymne rozmowy listopadówek.

No u mnie i u nimfii- w tamtym roku jakoś w tym czasie zmajstrowaliśmy dzieciątka :-)

A ja mam chyba zapalenie pęcherza boli mnie strasznie jak siku robię ... biorę C witamine i doxycolinum czy jakoś tak, furagin jest chyba jeszcze dobry..., póki co chcę mi się,ale nie mogę, bo strasznie boli mnie...kurczę już kiedyś tak mi się zdarzyło po porodzie tylko z krwią i oczywiście nie poszłam a dodatkowo poprzedzone to jest letką biegunką ciekawe, czy to coś poważnego...

Ja muszę jechać do tego swojego gin i niech on mi powie dokładnie jak z tą wkładką, bo ta tu na NFZ mówi,że jeszcze nie mogę, a ja na net przeczytałam,że po poronieniach nawykowych to się nie nadaję raczej, bo może wypaść nie wiem czemu...

reklama
nimfi ja na razie miałam 2 @ ale krótkie i nic poza tym :-)
andzelika a widzisz jednak już nie wiadomo co z tą wkładką aby było dobrze.

ankusch najlepiej jechać do swojego gin on najlepiej mnie zna i wie jakie sytuacje itp... :tak: żeby później nie było,że założę i w ciąży będę , bo dostałam ostrzeżenie,że 2 lata mam się wstrzymać

Jest tu ktos w ogole kto ma tak czesto @? Co 2 tyg przy Cerazette to chyba sporo :(
Jeszcze tylko miesiac i spokuj.. ech

nimfii ja Ci nic nie poradzę z @.ja miałam narazie raz a w sumie to takie 4dniowe plamienia, zobaczymy czy teraz dostanę, ale ja żadnych tabsów nie biorę

Ja chyba też mam Filipka z okresu walentynkowego :p Ale dokładnie nie jestem pewna, bo robiliśmy to na okrągło :-D

Ja dzisiaj na przytulanki nie liczę. W sumie to na nic nie liczę. Mój A. pracuje do 19, wątpię, żeby mu się coś chciało skoro wstał o 6:00... chciał iść do jakiejś knajpy ale nie ma z kim zostawić Filipka. Koleżanka do mnie, że taki wieczór w trójeczkę to zawsze fajna sprawa. Może i tak, ale wyszłabym kiedyś TYLKO z A. nie w trójkę :-D

Nimfii, rezygnujesz z Cerazette? A co będziesz potem brać? Ja bym chciała mieć okres teraz jakoś, chcę założyć spiralę a nie mogę bo tylko podczas okresu można. Ostatni miałam 3 mce temu, mój A. odchodzi od zmysłów że to kolejna ciąża.

My też spędzamy Walentynki w trójkę, w końcu to święto miłości, nie tylko między mężczyzną i kobietą, ale miłości ogólnie, więc chcemy być razem z Leną. Będzie uroczysta kolacja przy świecach-dla nas tarta szpinakowa, dla Lenki mleczko:-)

My tez dzisiaj we trojkę będziemy świętować:-) a później mam nadzieję ze Zuzia pozwoli się mamie i tacie poprzytulać i ładnie zaśnie. Odnosnie okresu to ja wogóle jeszcze nie miałam i tak czekam kiedy mnie zaskoczy:baffled:

Nimfii ja tez biore Cerazette ale @ mialam tylko raz 5 stycznia ale konkretnie, od tamtego czasu cisza. Jak przestane karmic to tez chce cos innego, wole wiedziec kiedy dostane @ niz tak czekac z dnia na dzien.

reklama
Nimfii, rezygnujesz z Cerazette? A co będziesz potem brać? Ja bym chciała mieć okres teraz jakoś, chcę założyć spiralę a nie mogę bo tylko podczas okresu można. Ostatni miałam 3 mce temu, mój A. odchodzi od zmysłów że to kolejna ciąża.

Bralam cerazette tylko ze wzgledu na karmienia.
Zostalo mi ostatnie opakowanie a karmie raz dziennie piersia wiec wiem ze nim sie skonczy opakowanie to i karmienie mi odejdzie.
Przejde na zlozone tabletki. Mam na oku takie jak tu dziewczyny pisaly : microgynon, novynette, sylvie... Z takich tanszych. Poprosze o ktores z nich.

Trzy lata temu tez bralam cerazette i tez mialam z nimi jakies "jaja"
:-(
Czekam na normalne i normalne krwawienia.

Do góry