reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Intymne rozmowy listopadówek.

mycha gratulacje straciłaś dziewictwo :-D jak to ktoś niegdyś pisał...ahhh jak pies poczuje to już nie da spokoju :-D

onanana- o matko,aż się zawstydziłam nie chcę naprawdę wyjść na zboczoną :zawstydzona/y:

reklama
heh, dziewczyny, wczoraj mieliśmy upojną nockę i dzisiaj obudziłam się nadal nakręcona :-D Jak kiedyś!!! :-) jeju, chyba brakowało mi porządnego bzykania :-p

Margo, jaką masz spiralę? Widzisz już jakieś ew. skutki uboczne? Ja się przejdę do lekarza w tym tyg i też o tym pogadam.

a ja codziennie robię i wciąż mi mało mój chyba już wykończony :-D też chcę spirale tylko kasiory teraz nie mam:tak:

ponko super że nocka się udała..;-)
andzelika ty to kobieto się wyszalejesz..;-) Kurde ja tez mam ochotę ale stary mnie ostatnio wkurzył i dupa..kupiłam żel durexa specjalnie niby potęgujący doznania ;-)a on mi powiedział że nie będzie żadnym świństwem się smarował i wcale go nie zaczepiam..w sumie to ostatnio chodzi wcześniej spać niż ja bo on zmęczony a ja w ogóle ...jestem wyspana i wypocząta:baffled:

Andrzelika jestem Twoją fanką normalnie! Wymiatasz na całego;D;D;D
Uwielbiam czytać Twoje posty hehe;)

Ja wczoraj miałam chcice i co ?! ZASNĘŁAM!!!! no kur...

ankusch- jak mój jest wykończony i nie ma siły, ale rzadko to się zadarza, to ja mu mówię, to nie zrobię sobie sama dobrze to od razu się nakręca :-D

niunia- ja pamiętam kiedyś taki numer dawno temu jak się kochaliśmy i trochę wypiliśmy byliśmy tak bardzo zmęczeni i długo się bzykaliśmy wtedy to, aż usnęliśmy podczas ha ha nagle mój po iluś się budzi i dalej jedzie, a ja myślę kurde przecież usnęłam podczas seksu :szok:, a on później się śmiał mówi,że też usnął, ale jaja :-D

Czasem się zdarza he he to musiało być dobre;) mi jeszcze się nie zdarzyło usnąć podczas seksu choć zawsze może się to zdarzyć jak zmęczenie bierze górę.

Mój z rana powiedział, że dziś mi nie odpuści - pewnie sam zaśnie

ponko ja mam zwykłą, która nie zawiera hormonów, tylko miedziany drut, żadnych skutków ubocznych nie czuję, mam teraz bardziej obfite @ ale może to efekt porodu? najlepsze w spirali jest to, że daje komfort psychiczny, bo mnie najbardziej przeraża fakt kolejnego dziecka :baffled: a tak luzik, fajnie, że u ciebie z chłopem lepiej, tak jak pisałam sex na zgodę to jest to ;-)

dziewczyny uważajcie dzisiaj jak będziecie brykać z okazji walentynek, żeby nie zmajstrować rodzeństwa dla pociech:-D

reklama
Ja mam znow @ :-(

to juz trzecia z kolei i w odstepie 2 tyg wszystkie. tydzien trwa @ potem tydzien przerwy i znow...
Mam dosc Cerazette :wściekła/y:

Do góry