reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Intymne rozmowy listopadówek.

mój mąż jest twojego rocznika z 31 lipca :-) no ja w sumie też padnięta jestem, ale chcę mi się :-D... a mój mąż ostatnio miał życzenie, bo powiedziałam,że jak nie ma on siły to sama sobie dogodzę ha ha ha , a on chętny do patrzenia i mówi no rób ja popatrzę ha ha ha :-D oszalał mój chłop

reklama
andzrelika jesteś za...ista!!! i kurde nie do zdarcia... hi hi zazdroszczę tej wiecznej chcicy:-):-);-);-)

No to wesoło macie, fajnie :-) mój też ma różne zachciewajki, ale ja taka zdechnięta, może na wiosnę będzie lepiej :-) a wiesz że facetom to się chce do późnej starości :-D

no ponoć im facet częściej uprawia seks tym mniejsze szanse na zachorowanie też na prostatę i dłuższa dyspozycyjność, dlatego ja mojego ćwiczę...:-D a wiecie, ja dużo rzeczy nie wyobrażałam sobie robić w łóżku wręcz się wstydziła na początku, a teraz to mąż, aż chyba nie może wierzyć, co ja wyczyniam ha ha ha warto spróbować różnych rzeczy, a nóż się spodobają. Mnie tylko ogarnia stres jak ktoś u nas spał w drugim pokoju, a mój mąż znów nie ma z tym problemu i może się kochać... ja pamiętam jak jego tata gdy mieszkaliśmy u teściów stanął w drzwiach, a mąż na mnie , ale teściowi było głupio już tak nie robił, a teściowa znów tu do mojego domy wchodzi bez pukania, ja mówię mojemu,że kiedyś specjalnie weźmiemy i na stole będziemy to robić,a ona wejdzie zobaczy i się nauczy, że bez pukania się nie wchodzi do czyjejś chaty....

To zamykaj drzwi na zamek, jak parę razy trafi na zamknięte to może się nauczy pukać!!! Ja nie mam tego problemu mój teść zawsze przed wizytą dzwoni do nas czy może przyjść! A jak przez 3 miesiące robiliśmy u nas remont i mieszkaliśmy z nim to nigdy do nas nie wchodził do pokoju bez pukania, spoko facet :tak:moja mama też zawsze się zapowiada więc nie jest wredną teściową

moja wchodzi jak do obory póki mały nie złapał chłodnego powietrza i nie był chory, bo akurat był w salonie, a wejście z ganku do niego jest, a ona tak sobie wchodziła i nie był schowany w innym pokoju, a mnie czasem się zapomina zamknąć, a nawet jak zamknięte mały śpi , a ona szarpię tą klamką taki huk i po spaniu i dupa i w końcu mój ją op... i już chyba się nauczyła chociaż zdarza się jej jeszcze, to moja mama puka jak przyjedzie, a ona wcale...

onanana pewnie nie zastanowił się w ogóle i pierdzielnął - chłopy tak mają, na pewno mu się podobasz, ale tak jak piszesz, nie pozostań dłużna, może da mu to coś do myślenia - u mnie też nie jest różowo, trzymaj się maleńka:*

dziewczyny jesteście może zazdrosne jak wasi oglądają w tv jakieś programy na których są tylko laski,albo wykonują ćwiczenia, ja tam mojemu awantur o to nie robię, ale trochę mnie to nie raz wkurzało, że chwilę patrzył ;P

CHŁOPY TAKIE SĄ PAMIĘTAM JAK W HISTORII 1,5roku temu zobaczyłam, że oglądał profile lasek które były nago, powiedziałam mu to, że jest świnia i tyle i, że jak go to kręci to może ja się tam na golasa wystawie niech inni też oglądają, albo, że za to jak on laski ogląda ja pooglądam sobie męskie członki i serio włączałam sobie przy nim żeby mu na złość zrobić ha ha ha... ja wiem, że faceci lubią po patrzeć na inne, ważne żeby nie dotykał :-D na mnie też inne chłopy patrzą, ale od tej pory nic takiego nie robi

Ostatnio edytowane przez moderatora:
andrzelika twoje hasla naprawde sa jednorazowe :-)

onanana tez mialam Durexa i polecam - moze jednak sie przyda;-)

U nas z checiami to tak roznie bywa, raz lepiej raz gorzej i to nie z mojej strony tylko mojego faceta, zawsze myslalam ze to tylko kobiete moze "glowa bolec" a jednak nie. Chociaz ostatni tydzien byl wyjatkowo owocny :zawstydzona/y:
A moj drugi "pierwszy raz" nie bolal ale byl bardzo szybki ;-)

reklama
Do góry