reklama
Gola84
Fanka BB :)
Aneczka no właśnie mój g mi o bólu nic nie wspominał, stwierdził, że jakbym nie rodziła, no to rzeczywiście jakbym nie rodziła i pierwszy raz przeżywała
ankusch bidny, czekał i czekał, no ale się doczekał
Angun masz rację, ja się od razu plepiej poczułam jak się "farbnęłam" i podcięłam
ankusch bidny, czekał i czekał, no ale się doczekał
Angun masz rację, ja się od razu plepiej poczułam jak się "farbnęłam" i podcięłam
Ja też przeżyłam już swój pierwszy raz ;-) i bolało mocno, mimo iż nie byłam nacinana, drugi był trochę lepszy ale też bolało :-( a tak jak pisał nimfii zakupiłam żel intymny i naprawdę polecam. Mam nadzieję, że w niedalekiej przyszłości wszystko wróci do normy i będzie tak jak kiedyś.
Ja też wymieniam powoli garderobę, bo zmieniłam styl na bardziej sportowy czytaj wygodny, bez kantów i białych kołnierzyków. Dziś rano nawet zaliczyłam wizytę w moich ulubionych lumpkach i łowy się udały, kupiłam parę rzeczy dla siebie i małej.
Czasem warto zrzucić dres, podmalować oko i ułożyć włos, dla siebie samej. wiem z własnego doświadczenia, że często nie ma na to nawet czasu, ale laski musimy się starać i wreszcie wrócić do żywych i być gotowe na wiosnę, która już tuż tuż
Ja też wymieniam powoli garderobę, bo zmieniłam styl na bardziej sportowy czytaj wygodny, bez kantów i białych kołnierzyków. Dziś rano nawet zaliczyłam wizytę w moich ulubionych lumpkach i łowy się udały, kupiłam parę rzeczy dla siebie i małej.
Czasem warto zrzucić dres, podmalować oko i ułożyć włos, dla siebie samej. wiem z własnego doświadczenia, że często nie ma na to nawet czasu, ale laski musimy się starać i wreszcie wrócić do żywych i być gotowe na wiosnę, która już tuż tuż
I
inna_a
Gość
ja kiedyś używałam przed ciążą intimel, czy jakoś tak, bo za często robiliśmy i się zatarłam
reklama
onanana
Fanka BB :)
Kupiłam dziś z durexu- chyba ten o którym piszesz Gola... Kupiałm tez jakieś gumki i powiem Wam że się wstydziłam przy tym jak małe dziecko... hi hi hi
Stary jeszcze nie wie o moich zakupach i chyba się nie dowie bo mi przykrość zrobił i do tego zdenerwował...
Stary jeszcze nie wie o moich zakupach i chyba się nie dowie bo mi przykrość zrobił i do tego zdenerwował...