reklama
I
inna_a
Gość
ja też nie mam @ a wolałabym mieć stresuje mnie to chyba kupie test
ja miałam depreche po porodzie bałam się o małego,że zapadnie w śmierć łyżeczkową , że mu się odleje i zakrztusi, i ciągle czuwałam strasznie mnie to wykończyło ciągle płakałam i nie wiedziałam czemu, ale mineło po tyg, co lepsze mój mąż identyko się zachowywał, a nawet płakał ze mną ha ha myśmy jak jechali na ściągnięcie szwów na 15 min to płakałam z moim,że mały na chwile zostaję z teściową bez nas.
ostatnio chcę mi się płakać jak oglądam nasze wesele, itp i nie mam pojęcia czemu, albo @ się zbliż, albo ta druga gorsza opcja jestem w ciąży i hormony szaleją oby nie
ja miałam depreche po porodzie bałam się o małego,że zapadnie w śmierć łyżeczkową , że mu się odleje i zakrztusi, i ciągle czuwałam strasznie mnie to wykończyło ciągle płakałam i nie wiedziałam czemu, ale mineło po tyg, co lepsze mój mąż identyko się zachowywał, a nawet płakał ze mną ha ha myśmy jak jechali na ściągnięcie szwów na 15 min to płakałam z moim,że mały na chwile zostaję z teściową bez nas.
ostatnio chcę mi się płakać jak oglądam nasze wesele, itp i nie mam pojęcia czemu, albo @ się zbliż, albo ta druga gorsza opcja jestem w ciąży i hormony szaleją oby nie
Niuniunia20
Fanka BB :)
Andrzelika mi się płakać chciało jak oglądałam jakieś wspomnienia już przed ciążą. To hormony... Teraz jak oglądam swój ślub czy coś innego wspominam nawet dzień porodu i to jak pierwszy raz zobaczyłam moją córeczkę też chce mi się płakać. nie jesteśmy w ciąży tylko po ciąży i to normalne, że tak się dzieje bo hormony muszą nam się unormować.
Co do @ to ja miałam 2 plamienia ale teraz cisza mam nadzieję, że jeszcze @ poczeka sobie... Wiem, że ta prawdziwa @ jest tragiczna bo leje się z nas jak z kranu i tego się boję.
Co do @ to ja miałam 2 plamienia ale teraz cisza mam nadzieję, że jeszcze @ poczeka sobie... Wiem, że ta prawdziwa @ jest tragiczna bo leje się z nas jak z kranu i tego się boję.
I
inna_a
Gość
niunia-no ja też czasem myślę jak mały w brzuszku siedział i sądzę,że to było też wspaniałe uczucie jak w nas się ruszały dzieciaczki chociaż było nam ciężko, i czasem nie mogę uwierzyć,że to on tam się mieścił i już jest. Jak wspominam ciąże to jakby to był tylko sen tak dziwnie, a też jak oglądam wesele podziwiam jaka szczupła byłam ale dla takiego szkraba warto było zniszczyć figurę...
Wiecie co mnie wkurza przed porodem ważyłam 63kg w dniu porodu 85kg, a teraz 68kg i po 1 miesiącu po porodzie wiadomo,że dopiero chudłam ciągle, a nie którzy z rodziny do mnie jak mnie zobaczyli, chodzi o kobiety ''o widzę,że tobie też się przytyło''
HELLO ja chyba w ciąży przytyłam, a teraz dopiero chudnę, oni myślą,że to ekspres przesyłka i na drugi dzień porodu będę od razu ważyć tyle co przed ciążą. Nie wiem jakąś satysfakcje ma,że jestem grubsza, bo jej się przytyło, albo ''o widzę,że też masz rozstępy'' chyba się pocieszają tym nie którzy, ok spoko może się pocieszać,ale jak można komuś powiedzieć po miesiącu od porodu,że przytył...
Wiecie co mnie wkurza przed porodem ważyłam 63kg w dniu porodu 85kg, a teraz 68kg i po 1 miesiącu po porodzie wiadomo,że dopiero chudłam ciągle, a nie którzy z rodziny do mnie jak mnie zobaczyli, chodzi o kobiety ''o widzę,że tobie też się przytyło''
HELLO ja chyba w ciąży przytyłam, a teraz dopiero chudnę, oni myślą,że to ekspres przesyłka i na drugi dzień porodu będę od razu ważyć tyle co przed ciążą. Nie wiem jakąś satysfakcje ma,że jestem grubsza, bo jej się przytyło, albo ''o widzę,że też masz rozstępy'' chyba się pocieszają tym nie którzy, ok spoko może się pocieszać,ale jak można komuś powiedzieć po miesiącu od porodu,że przytył...
Gola84
Dziewczyny, byłam u gina, po połogu, tzn 20 stycznia ;-) powiedział, że wszystko suerp, że za pół roku profilaktycznie się widzimy, żę tak tam jest jakbym nie rodziła, a wczoraj UWAGAAAA TAAADAM się przytulaliśmy, i o żesz kutwa jego mać laski, jak mnie bolało, normalnie nie dało się, z z prawej strony mnie nacięli, a z lewej bolało mnie wczoraj okropnie, z prawej nic, czy to możliwe, że przez dlluuugi celibat, ostatni raz ten tego to było z 8 miesiecy temu... Ech, czy ja wrócę jeszcze do żywych?:-(
Gola84
Wiesz, dokładnie to samo wczoraj powiedziałam, że to mój drugi pierwszy raz, ale to już prawie 3 miesiące po porodzie , więc już nie powinno boleć :/Gola gratuluję, straciłaś dziewictwo
A tak na poważnie to mnie tez mega bolało także to chyba możliwe...
reklama