reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Intymne rozmowy listopadówek.

Dzieki za odpowiedz. Zapytam gina co mysli o tych badaniach krwi. No i watroba tez siada ;) Chyba ze sie stosuje Aseqrelle :-p W zasadzie chyba wszystkie tabsy anty te zlozone maja ten sam sklad? Czy maja rozne proporcje? bo zastanawiam sie dlaczego przy jednych mozna czuc sie lepiej a przy innych gorzej.

Tym razem baby blues mnie nie dopadl. Ale przy pierwszym synu mialam depreche przez 4 msc a zwiazane bylo to z nieudanym karmieniem piersia. Chodzilam i ryczalama bo mialam poczucie winy ze to przez moje odzywainie ozn cierpi na kolki itp....
Teraz przy Kubusiu na szczescie moge w pelni cieszyc sie macierzynstwem :D

reklama
Dziś dostałam drugi@ jak z zegarku 4 tygodnie bez dnia po tamtym, ten ból z zeszłego tygodnia:wściekła/y: to przed @. Teraz bezboleśnie!!:-)

ja też dostałam już 2@ po porodzie w niedziele jak w zegarku (28dni) zero bólu brzucha fajnie:tak: ale za to leje się ze mnie ja z kaczki nigdy nie maiłam tak obfitej miesiączki dziś to mi się tak słabo zrobiło o 2 w nocy jak małą przebierałam że myślałam że się przewrócę, :tak:muszę dużo pić żeby elektrolity wyrównać i witaminki łykać:tak:

A ja dziewczyny miałam póki co tylko kilka plamek krwi... jeszcze nie dostałam porządnej @ od porodu... Tabletek już nie biorę..

A Ja wczoraj troszke plamilam i jest drugi raz takie plamienie od porodu :tak:
A tabletki jak na razie biore te cerazette no ale pozniej bede chciala przejsc na zwykle,denerwuje mnie ten brak @ a jednodniowe plamienie raz na jakis czas nie za bardzo mi sie podoba :nerd: kiedys bralam Microgyn ale niedlugo bo chyba tylko 3 miesiace :tak: a tak to nigdy nie bralam zadnych tabletek ani niczego innego przez 2 lata malzenstwa bylismy raczej ostrozni i jedynie stosowalismy stosunek przerywany i nie wpadlismy :tak: no ale teraz malzonek upiera sie ze mam brac i zabezpieczac sie tak do pewnosci :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
nimffi co ty tak często masz @ u mnie dziś jakieś plamienie delikatne chyba 3 @ będzie od porodu tez na cerazzete jadę ehh taka nazwa tabletek a cerę mam paskudną przez nie..:baffled:

Do góry