reklama
Anek82
Fanka BB :)
. Teraz stosuję tą sama metodę co Gola ;-)
Hihihih, najsuteczniejsza "metoda". U mnie też ona jest na topie, tyle że ja nie mam wyjścia
Niuniunia20
A ja mam od piątku niby @ bo jakaś bardzo skąpa jest i nie wiem czy to już ta prawdziwa @ czy tylko plamienia...
Co do tabletek to są też tanie, a dobre Sylvie czy jakoś tak - cena ok 10zł
Co do tabletek to są też tanie, a dobre Sylvie czy jakoś tak - cena ok 10zł
margana ja juz stosowalam rozne min Harmonet, Yasmin, Cilest, plastry Erva, i cos tam jeszcze ale juz nie pamietam. Wiem ze po kazdych zle sie czulam - ciagle cos bylo nie tak. Dlatego teraz chce sprobowac innych, jak juz mam brac hormony to choc za nizsza kwote
martttika przy pierwszym dziecku tez czulam jakby sex byl za kare Bylam tak wykonczona i niewyspana ze libido mialam zerowe. A teraz przy dwojce dzieci libido u mnie jest wieksze niz wtedy ;-) co nie zmienia fakty ze mamy okazje do przytulanek moze ze 2 razy w tygodniu...
Jakby nie te gumki to moglabym czesciej sie skusic na sexik, ale one calkiem mnie zniechecaja. Ale jeszcze 2 msc i przejde na "normalne" tabsy
martttika przy pierwszym dziecku tez czulam jakby sex byl za kare Bylam tak wykonczona i niewyspana ze libido mialam zerowe. A teraz przy dwojce dzieci libido u mnie jest wieksze niz wtedy ;-) co nie zmienia fakty ze mamy okazje do przytulanek moze ze 2 razy w tygodniu...
Jakby nie te gumki to moglabym czesciej sie skusic na sexik, ale one calkiem mnie zniechecaja. Ale jeszcze 2 msc i przejde na "normalne" tabsy
Margana
Ja to nawet jak by u nas przytulanek prawie nie było to bym brała tabletki, bo ja jestem zadowolona i ich działania w różnych innych dziedzinach niz antykoncepcyjna:-) Podoba mi się bardzo to, ze @ jest jak w zegarku, prawie co do godziny, jest krótsza i przede wszystkim dużo mniej bolesna, bo przed tabletkami to umierałam z bólu. Poza tym cera jak marzenie:-) No i ta pewność. Uwielbiam tableteczki
Mnie cos ostatnio stresuje mysl o braniu tabsow.... Dwie moje kolezanki maja torbiele na jajnikach i podejrzewaja jako winnego wlasnie te hormony.... No i mysli o raku mnie nachodza...
nie wiem czemu jak bylam mlodsza uwazalam ze to najlesza metoda anty... A teraz jak pomysle ze mam je brac cale zycie to od razu widze jakies czarne wizje, ze mi sie stan zdrowia pogorszy przez nie
nie wiem czemu jak bylam mlodsza uwazalam ze to najlesza metoda anty... A teraz jak pomysle ze mam je brac cale zycie to od razu widze jakies czarne wizje, ze mi sie stan zdrowia pogorszy przez nie
reklama
onanana
Ja tez byłam zawsze bardzo zadowolona z tabletek. Mnie chroniły przed cystami na jajnikach. Także u mnie była to nie tylko antykoncepcja..
Teraz póki co jak pisałam wcześniej u nas straszna posucha, więc szkoda mi było tabsami sie truć...
Teraz póki co jak pisałam wcześniej u nas straszna posucha, więc szkoda mi było tabsami sie truć...