Właśnie z imionami dla chłopca to jest duży problemGRATULACJE!!!!!!!! Super!!!! Wymyslasz juz imię dla Synka?
reklama
@Melapola jaką butelkę miałaś na początku dla Ani?
My mamy avent z tą wkładką antykolkową ale smoczki jej nie podchodzą bo ten 1+ ma za słaby przepływ dla niej i długo schodzi się z karmieniem a 3+ za duży i powietrze łyka........bożeeeee jakie to wszystko skomplikowane zanim się człowiek z dzieckiem dotrze
My mamy avent z tą wkładką antykolkową ale smoczki jej nie podchodzą bo ten 1+ ma za słaby przepływ dla niej i długo schodzi się z karmieniem a 3+ za duży i powietrze łyka........bożeeeee jakie to wszystko skomplikowane zanim się człowiek z dzieckiem dotrze
Ja mialam Philips Avent 1+ i tej firmy się trzymam do tej pory. Ale nie uzywalam wkladki antykolkowej bo to nic nie daje a utrudnia uzywanie@Melapola jaką butelkę miałaś na początku dla Ani?
A czytałaś ustawę? Ja ja kiedyś przeczytałam od deski do deski i obstawiam wersje ze 6 razy można oddać materiał. Nie wiem czy po drodze coś w niej mieszali czy nie. Oczywiście system widzi moim zdaniem tylko dawczynie z Polski . Jak pytałam ile osób z ministerstwa zdrowia ma wgląd do tego rejestru - to wszyscy zaslaniali się brakiem wiedzy.No właśnie niby w pl jest coś takiego że od 1 dawczyni może być 10 ciąż (zadałam to pytanie na konferencji) ale to bez sensu bo ciąża nie równa się urodzenie dziecka. Dodatkowo jednocześnie po 6 komórek może iść do kilku par. Nie wiadomo ile będzie zarodków i dalej ciąż. Z drugiej strony chyba dawczyni nie może bez końca oddawać jajek. Tak samo chyba z nasieniem. Muszą być jakieś limity...
Chyba masz rację. Muszę przeczytać ustawę 6 razy 6 komórek? Czyli 36 komórek można oddać. Poczytam! Myślałam że wiecie dokładnie jak to wygląda bo ja tu chyba największy swiezakA czytałaś ustawę? Ja ja kiedyś przeczytałam od deski do deski i obstawiam wersje ze 6 razy można oddać materiał. Nie wiem czy po drodze coś w niej mieszali czy nie. Oczywiście system widzi moim zdaniem tylko dawczynie z Polski . Jak pytałam ile osób z ministerstwa zdrowia ma wgląd do tego rejestru - to wszyscy zaslaniali się brakiem wiedzy.
Nikt nie wie a ustawodawca to najmniej bo komórki to jeszcze nie ciaza a ciaza to niekoniecznie dziecko zywo urodzone.Chyba masz rację. Muszę przeczytać ustawę 6 razy 6 komórek? Czyli 36 komórek można oddać. Poczytam! Myślałam że wiecie dokładnie jak to wygląda bo ja tu chyba największy swiezak
Jak Twoje objawy??
Korzystasz juz z kilku roznych aplikacji ciążowych żeby sobie wizualizować rozmiar Kropka i kompletować pomysły na wyprawke? Ja uzywalam Ciąża+ i polecam
Objawów brak. Chociaż np w poniedziałek leżałam z bólem głowy i mdlosciami chyba stresik przed wynikami.Nikt nie wie a ustawodawca to najmniej bo komórki to jeszcze nie ciaza a ciaza to niekoniecznie dziecko zywo urodzone.
Jak Twoje objawy??
Korzystasz juz z kilku roznych aplikacji ciążowych żeby sobie wizualizować rozmiar Kropka i kompletować pomysły na wyprawke? Ja uzywalam Ciąża+ i polecam
Też korzystam z ciąża + Dzisiaj równo 12+0! Synek ma 5,4 cm! I nie mogę tego pojąć że on taki wielki! Wogole ciężko mi zrozumieć że w brzuchu mam 5cm człowieka, bo nawet nie urósł jakoś. Tylko takie malutkie wybrzuszenie o którym wiem tylko ja jutro rano jadę go obejrzeć! Pappa czeka! Jadę z większym spokojem bo wiem że genetycznie zdrowy. Zastanawiam się czy mówić lekarce że mam nifty bo chce zeby sprawdziła wszystko dokładnie. Trzymajcie jutro kciuki!
Rety jaki wielki! Super! To zaraz juz 2 trymestr i zanim sie obejrzysz bedzie sie drzeć obok Ciebie. Moja Diablica właśnie wrzeszczy i ma focha, że nie wolno zrzucac ze stołu i bawic się nożami. Bosko…Objawów brak. Chociaż np w poniedziałek leżałam z bólem głowy i mdlosciami chyba stresik przed wynikami.
Też korzystam z ciąża + Dzisiaj równo 12+0! Synek ma 5,4 cm! I nie mogę tego pojąć że on taki wielki! Wogole ciężko mi zrozumieć że w brzuchu mam 5cm człowieka, bo nawet nie urósł jakoś. Tylko takie malutkie wybrzuszenie o którym wiem tylko ja jutro rano jadę go obejrzeć! Pappa czeka! Jadę z większym spokojem bo wiem że genetycznie zdrowy. Zastanawiam się czy mówić lekarce że mam nifty bo chce zeby sprawdziła wszystko dokładnie. Trzymajcie jutro kciuki!
Ja się szykuje na więcej emocji bo chłopaki chyba maja większy temperament!!! O matko!!! Strach się bać!Rety jaki wielki! Super! To zaraz juz 2 trymestr i zanim sie obejrzysz bedzie sie drzeć obok Ciebie. Moja Diablica właśnie wrzeszczy i ma focha, że nie wolno zrzucac ze stołu i bawic się nożami. Bosko…
reklama
No to Anka jest chlopcem nawet panie w zlobku mowily dzis ze nauczyla się piszczeć jak coś chce. I to wykorzystujeJa się szykuje na więcej emocji bo chłopaki chyba maja większy temperament!!! O matko!!! Strach się bać!