reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

In vitro 2022

Porażka że musisz rodzić naturalnie takie duże dziecię. Wbrew pozorom cesarka nie jest zła, ja szybko doszłam do siebie pomimo komplikacji podczas cięcia.
A co u nas? Uczymy się siebie
Mała ma już dwa tygodnie , dzisiaj po wizycie patronażowej u lekarza waży już 3 kilo 😍,
Kurcze ona ma dwa tygodnie i waży 3 kilo a Ty urodzisz dziecię ponad 4 😮
Taaak... powiem Ci, że po porodzie córki (4100g) byłam na sali z dziewczyną, która urodziła córkę wazaca niecałe 3kg. Różnica była gigantyczna! Jej córka wyglądała przy mojej jak laleczka 🤣🤣🤣 wiele razy słyszałam, że mój noworodek wygląda jak 3 miesięczniak 😆 z plusów było to, że nie musiałam martwić się przekładaniem główki z jednej na drugą stronę, bo zaraz po porodzie moje maluchy były w stanie robić to same. Dwa tygodnie... ale to minelo. Cieszę się, że tak doszłaś do siebie po cesarce. Troszkę Ci zazdroszczę- nie ukrywam. Moje porody to byly jak średniowieczne tortury, z synem to nawet znieczulenia nie dostałam🤦‍♀️ Jak u Ciebie z laktacja?

Dziewczyny, pamiętacie nasze przepychanki z nfz o przyspieszenie terminu operacji kręgosłupa męża? Wyobraźcie sobie, że jakbyśmy ponieśli klęskę i czekali grzecznie w kolejce do wyznaczonego terminu to mój mąż miałby operacje...dzisiaj 😅 i to chyba w Opolu? Tego by nam brakowało w tym całym szaleństwie 🤣

reklama
Taaak... powiem Ci, że po porodzie córki (4100g) byłam na sali z dziewczyną, która urodziła córkę wazaca niecałe 3kg. Różnica była gigantyczna! Jej córka wyglądała przy mojej jak laleczka 🤣🤣🤣 wiele razy słyszałam, że mój noworodek wygląda jak 3 miesięczniak 😆 z plusów było to, że nie musiałam martwić się przekładaniem główki z jednej na drugą stronę, bo zaraz po porodzie moje maluchy były w stanie robić to same. Dwa tygodnie... ale to minelo. Cieszę się, że tak doszłaś do siebie po cesarce. Troszkę Ci zazdroszczę- nie ukrywam. Moje porody to byly jak średniowieczne tortury, z synem to nawet znieczulenia nie dostałam🤦‍♀️ Jak u Ciebie z laktacja?

Dziewczyny, pamiętacie nasze przepychanki z nfz o przyspieszenie terminu operacji kręgosłupa męża? Wyobraźcie sobie, że jakbyśmy ponieśli klęskę i czekali grzecznie w kolejce do wyznaczonego terminu to mój mąż miałby operacje...dzisiaj 😅 i to chyba w Opolu? Tego by nam brakowało w tym całym szaleństwie 🤣
Laktacja zanika. Ale płakać nie będę, mała ładnie przyrasta na wadze a to najważniejsze

Dziewczyny do pół roku od urodzenia można zmienić imię, bez podania przyczyny😉 Asia masz rok, coś wymyślisz, a jak nie wymyślisz to z urzędu nadadzą😏

reklama
Dziewczyny, prośba o kciuki!
20241210_214445.jpg

Do góry