reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2022

reklama
Hej
Ja po wczorajszej wizycie. Dostałam skierowanie do szpitala na histeroskopię. Lekarz mówi że jak na ten dzień cyklu mam lekki przerost endometrium. Szczerze mówiąc mam już dość. Nie mam zamiaru robić histero bez usypania bo nie dam rady w związku z moją endometriozą i adenomiozą. Nie wiem nawet gdzie mam zadzwonić żeby mi zrobili. Jestem z opolskiego, może któraś z was coś poleci?
Ps. Kolejna wizyta dopiero w grudniu/stymulacja prawdopodobnie styczeń.
Jest mi smutno 😟

Hej
Ja po wczorajszej wizycie. Dostałam skierowanie do szpitala na histeroskopię. Lekarz mówi że jak na ten dzień cyklu mam lekki przerost endometrium. Szczerze mówiąc mam już dość. Nie mam zamiaru robić histero bez usypania bo nie dam rady w związku z moją endometriozą i adenomiozą. Nie wiem nawet gdzie mam zadzwonić żeby mi zrobili. Jestem z opolskiego, może któraś z was coś poleci?
Jest mi smutno 😟

Luulaa z tego co wiem to w szpitalach histeroskopię robią zwykle z usypianiem.
Taki zabieg powinni robić na oddziałach ginekologicznych albo w położniczym. Jeśli masz wątpliwości gdzie zadzwonić, to na infolinii pacjenta powinni Ci udzielić informacji gdzie się możesz zgłosić że skierowaniem.
A myślałaś ewentualnie o histeroskopii prywatnie?

A lekarz nie pokierował gdzie to zrobić z usypianiem?
Hej
Jest mi smutno

Hej
Jest mi smutno 😟
Czasami jest taki moment, że wszystkiego się nie chce .... . Trzymam kciuki, żebyś zebrała siły 🧡
Ja miałam histero noemalnie pod narkozą, w szpitalu wojewódzkim na oddziale gin ale musiałam nadobyc sobie skierowanie od ginekologa na NFZ

reklama
Do góry