Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Asia igły bolą, mnie bolały a kułam się chyba z 1/3 pierwszej ciąży prolutexem i całe dwie ciąże clexanem. Raz bolały mniej raz bardziej, stanu nie boli nie znamZrobiłam wczoraj wieczorem zastrzyk z prolutexu. Ciągle boli to miejsce, czy to normalne? Jeszcze nigdy tego nie brałam więc nie mam doświadczenia. Macie jakieś sposoby żeby nie bolało tak długo?
Po neoparin mnie tak nie bolało. Zobaczę jak dzisiaj... nawet przez dotyk ubrania mnie bolało może trafiłam w złe miejsceAsia igły bolą, mnie bolały a kułam się chyba z 1/3 pierwszej ciąży prolutexem i całe dwie ciąże clexanem. Raz bolały mniej raz bardziej, stanu nie boli nie znam
Dzwonili z kliniki. Mamy 4 zarodki, na razie z 2 doby jedna komórka nieplodnila się nieprawidłowo. Co ciekawe zastosowali picsi i będzie embrioglu. To wszystko z programu! Naprawdę jestem pod wrażeniem dofinansowania!
U mnie się sprawdzało bardzo powolne wstrzykiwanie prolutexu. Aczkolwiek często jak trafiłam w złe miejsce miałam siniaki i krwiaki nawet i cały brzuch obolały.Zrobiłam wczoraj wieczorem zastrzyk z prolutexu. Ciągle boli to miejsce, czy to normalne? Jeszcze nigdy tego nie brałam więc nie mam doświadczenia. Macie jakieś sposoby żeby nie bolało tak długo?
Pierwsza wizyta potwierdzająca ciążę jest darmowaJak to jest w programie? Beta po transferze tez jest darmowa? Jak ewentualne wizyty potwierdzające ciążę?