reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2022

reklama
Zrobiłam wczoraj wieczorem zastrzyk z prolutexu. Ciągle boli to miejsce, czy to normalne? Jeszcze nigdy tego nie brałam więc nie mam doświadczenia. Macie jakieś sposoby żeby nie bolało tak długo?

Zrobiłam wczoraj wieczorem zastrzyk z prolutexu. Ciągle boli to miejsce, czy to normalne? Jeszcze nigdy tego nie brałam więc nie mam doświadczenia. Macie jakieś sposoby żeby nie bolało tak długo?
Asia igły bolą, mnie bolały🙂 a kułam się chyba z 1/3 pierwszej ciąży prolutexem i całe dwie ciąże clexanem. Raz bolały mniej raz bardziej, stanu nie boli nie znam😆

Dzwonili z kliniki. Mamy 4 zarodki, na razie z 2 doby 😀 jedna komórka nieplodnila się nieprawidłowo. Co ciekawe zastosowali picsi i będzie embrioglu. To wszystko z programu! Naprawdę jestem pod wrażeniem dofinansowania!

Asiu, wszystkie trzymamy tu kciuki za Wasze zarodki✊✊

U mnie się sprawdzało bardzo powolne wstrzykiwanie prolutexu. Aczkolwiek często jak trafiłam w złe miejsce miałam siniaki i krwiaki nawet i cały brzuch obolały.

Dziękuję dziewczyny za kciuki i rady. Wczoraj już zastrzyk bez bólu. Wstrzykuje powoli tak jak neoparin więc widocznie za pierwszym razem źle trafiłam 😉

reklama
Do góry