Kinga szalona jesteś! Widzę że zakochałaś się w macierzyństwie! Super! Moja statystyka... 4 procedury, 10 zarodków, 8 transferow i same Aniołki w niebie plus 4 Aniołki naturalsy... nadal mam nadzieję że w końcu jakieś Dziecię postanowi zostać na ziemii!Tak czytam Was i... Nabieram ochoty na 3 stymulację, 13 zarodek, 8 transfer i 3 syna
Trzymam kciuki dziewczyny na razie u mnie kiełkuje myśl, teraz Wasza kolej, ja poczekam czy myśl dojrzeje
reklama
Kinga123..
Zaangażowana w BB
Oo to moja klinika akurat realnie to 2 synów mi starczy, najmłodszy ma niecałe pół roku i zanim pojawił się ten program to byliśmy pewni, że już wystarczy nam szczęścia. Na 99% będziemy rodzinka 2+2, ale ciężko jednoznacznie zdecydować, że już starczy, a realnie jak starszak zacznie odwalać to i o dwóch za dużo hehe także dzięki za info, za rok dwa podejmiemy decyzję ostatecznie. Mam nadzieję, że wtedy będzie luźniej w klinikach, że pary co walczą o swoje szczęście będą je już wtedy rodzić, wychowywać i kochać Asiu wierzę, że i Ty dołączysz do grona Mam, i powiem brzydko jeb** statystykę, teraz się udaKinga musisz to przemyśleć, wczoraj jak byłam w klinice- invimed Wro było tyle ludzi- nigdy tylu tam nie widziałam. Dr powiedział że są już na wyczerpaniu środków. Chwila moment napiszą info jak Novum że zakańczają kwalifikacje.
Ale to na ten rok wyczerpują im się środki, od stycznia dostaną kolejną pulę, to w przyszłym roku podejdzieszO matko!!! Tego się nie spodziewałam oby dla mnie starczyło... widać jaka jest skala problemu I jak wiele osób się leczy...
Oby, ale jednak wolę w tym bo wiek już nie ten że można czekaćAle to na ten rok wyczerpują im się środki, od stycznia dostaną kolejną pulę, to w przyszłym roku podejdziesz
MamaAniola
Fanka BB :)
Tak czytam Was i... Nabieram ochoty na 3 stymulację, 13 zarodek, 8 transfer i 3 syna
Trzymam kciuki dziewczyny na razie u mnie kiełkuje myśl, teraz Wasza kolej, ja poczekam czy myśl dojrzeje
Ooo jak cudownie to czytać! Znalazlam podobna krejzolke! Ale to tylko znaczy, że się fantastycznie spełniasz w jakim wieku są Twoje chłopaki?
Ja z tym dojrzewaniem myśli mam podobnie. Mimo, że poczatki tej ciąży były bardzo trudne, do tego choroba męża, ciągle zmęczenie i stres w oczekiwaniu na operacje...to jednak nie potrafimy zrezygnować z naszego ostatniego (8ego!) zarodka. Damy sobie parę lat na podjęcie decyzji co z naszym mrozaczkiem. Chociaż na ten moment wszechświat ewidentnie mówi nam PAS
Kinga napisała to w punkt. Je*** statystyke! Przykro mi, ze tyle przeszlas, ale naprawde mocno wierzę, że się uda!Kinga szalona jesteś! Widzę że zakochałaś się w macierzyństwie! Super! Moja statystyka... 4 procedury, 10 zarodków, 8 transferow i same Aniołki w niebie plus 4 Aniołki naturalsy... nadal mam nadzieję że w końcu jakieś Dziecię postanowi zostać na ziemii!
Kinga123..
Zaangażowana w BB
MamaAnioła starszak we wrześniu kończy 3 lata, a nasz ostatni zarodek ma już 5 m-cy. Lubię być mamą, podchodzę do tego dość racjonalnie, jak czasem nie zapanuje nad emocjami to nie biczuje się i przy drugim mam zasadę: matka musi zjeść ciepły obiad i wypić kawę hehe a czas tak szybko leci, że mam wrażenie, że zaraz będą się mi wyprowadzać z domu, który się jeszcze nie zaczął budować a Ty dobrze kojarzę że też masz dwoje?
MamaAniola
Podoba mi się Twoje podejście. Staram się podobnie postępować. Mam wrażenia, że taka sztuka asertywnosci, ale i też odpuszczania sobie z drugim dzieckiem przychodzi łatwiej Oj... czas leci nieubłaganie. Ostatnio aż mnie zmroziło jak koleżanka powiedziała, że wyprowadziła się z domu mając 18 lat. Jak sobie policzyłam, że jeśli z moją corka by było podobnie to by to oznaczało, że ma za sobą 1/4 czasu spędzonego w domu rodzinnym, przy rodzicach... wtf?!MamaAnioła starszak we wrześniu kończy 3 lata, a nasz ostatni zarodek ma już 5 m-cy. Lubię być mamą, podchodzę do tego dość racjonalnie, jak czasem nie zapanuje nad emocjami to nie biczuje się i przy drugim mam zasadę: matka musi zjeść ciepły obiad i wypić kawę hehe a czas tak szybko leci, że mam wrażenie, że zaraz będą się mi wyprowadzać z domu, który się jeszcze nie zaczął budować a Ty dobrze kojarzę że też masz dwoje?
Zgadza się - mam dwoje. Córka w październiku skończy 5 lat, syn to świeżo upieczony 2latek. Córka była ostatnim zarodkiem 1szej procedury, syn 2gim zarodkiem 2giej procedury, ale ostatnim chłopakiem (badaliśmy zarodki z drugiej procedury i znamy plec). Pod serduchem kolejna ksiezniczka, która planowo ma przyjść na świat w drugiej połowie grudnia. Na zimowisku jeszcze jeden mrozaczek
Jennn
Cześć dziewczyny, może mnie jeszcze pamiętacie
Dawno nie wchodziłam na forum, dzisiaj pomyślałam sobie zobaczę czy jeszcze istnieje ten wątek i wow ile tu się dzieje
MamaAnioła i Kaja gratulacje
Dla reszty dziewczyn życzę powodzenia przy rozpoczęciu kolejnych procedur i transferów️️
Widzę, że refundacja otworzyła dla wielu nowe możliwości i to jest super
Będę tu zaglądać częściej.
My mamy jeszcze jeden zamrożony zarodek w klinice, kusi mnie po niego wrócić i zobaczyć co będzie. Na razie jednak nie jest to chyba jeszcze dobra porą i nie jesteśmy gotowi na kolejne dziecko. Naszek synek-naturalny cud skończył niedawno półtorej roku.
Dawno nie wchodziłam na forum, dzisiaj pomyślałam sobie zobaczę czy jeszcze istnieje ten wątek i wow ile tu się dzieje
MamaAnioła i Kaja gratulacje
Dla reszty dziewczyn życzę powodzenia przy rozpoczęciu kolejnych procedur i transferów️️
Widzę, że refundacja otworzyła dla wielu nowe możliwości i to jest super
Będę tu zaglądać częściej.
My mamy jeszcze jeden zamrożony zarodek w klinice, kusi mnie po niego wrócić i zobaczyć co będzie. Na razie jednak nie jest to chyba jeszcze dobra porą i nie jesteśmy gotowi na kolejne dziecko. Naszek synek-naturalny cud skończył niedawno półtorej roku.
I ja chciałam się przywitać
Witam i ściskam wszystkie dziewczyny na grupie .
Jestem pełna podziwu dla Was dziewczyny za każde wsparcie jakie przekazujecie każdej na grupie
A przy okazji tyle wspaniałych wieści. Jak dobrze Was "słyszeć " Nie powiem, ale tęskniłam za Wami
Jestem pełna podziwu dla Was dziewczyny za każde wsparcie jakie przekazujecie każdej na grupie
A przy okazji tyle wspaniałych wieści. Jak dobrze Was "słyszeć " Nie powiem, ale tęskniłam za Wami
reklama
Jennn
I ja chciałam się przywitać
Ania co u Ciebie?