Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, jestem we Francji.No patrz jak się wstrzylilam z pytaniem … w dzień USG trzymam wiec kciuki jeśli dobrze pamietam… Ty jesteś we Francji ? Zgadza się ? …. Koniecznie daj znać co i jak na USG wyszło
tym razem bedzie dobrze <3Tak, jestem we Francji.
Dzięki za kciuki!
USG w porządku, jest zarodek z serduszkiem, teraz pozostaje czekać na ciąg dalszy...
Wow cudowna wiadomość ! Gratuluje ! Pamietalam właśnie, ze Francja, ze jesteśmy rówieśniczkami ( ca +/- 40 ??? ) ale nie pamiętam czy to ciąża naturalna ? Czy transfer ? Bądź co bądź trzymam kciuki ! Niech Cię francuskie słońce rozpieszcza ( tam już macie wiosnę pełna para ( nie to co u mnie w Hamburgu ) a kropek się dobrze rozwijaTak, jestem we Francji.
Dzięki za kciuki!
USG w porządku, jest zarodek z serduszkiem, teraz pozostaje czekać na ciąg dalszy...
Mam 1 .Kaja macie jeszcze jakieś mrozaki czy podchodzisz od nowa do procedury?
Macie tak jak ja co pół godziny tu zaglądam i wiem, że pewnie nic nowego się nie dowiem ale i tak zaglądam
dokladnie zaglądam i ciszaMacie tak jak ja co pół godziny tu zaglądam i wiem, że pewnie nic nowego się nie dowiem ale i tak zaglądam
Doookladnie to samo! Jeszcze się okaże, że dziewczyny urodziły o tej samej godzinieMacie tak jak ja co pół godziny tu zaglądam i wiem, że pewnie nic nowego się nie dowiem ale i tak zaglądam
No wszystko możliweDoookladnie to samo! Jeszcze się okaże, że dziewczyny urodziły o tej samej godzinie