daj znać koniecznie jutro co tam zadecydowali. Będzie dobrze będziemy trzymac za Was.Śmiałam się do lekarza żeto miało być szybkie usg i do domu a tu taki news
Dobrze że przesunęłam to macierzyńskie
reklama
A na usg wszystko dobrze?Śmiałam się do lekarza żeto miało być szybkie usg i do domu a tu taki news
Dobrze że przesunęłam to macierzyńskie
Cześć Dziewczyny, wracam do Was. Musiałam odpocząć, ostatnio walczyłam we wrześniu.
W międzyczasie gratki dla tych z Was, którym się udało za resztę standardowo trzymam kciuki
Jestem dziś po punkcji, było dużo pęcherzyków, pobrano mi 8 komórek, w czwartek prawdopodobnie transfer.
Czy któraś z Was byłaby tak miła i przypomniała mi kiedy i w jakich ilościach jeść ananasa? Zawsze zapominam
W międzyczasie gratki dla tych z Was, którym się udało za resztę standardowo trzymam kciuki
Jestem dziś po punkcji, było dużo pęcherzyków, pobrano mi 8 komórek, w czwartek prawdopodobnie transfer.
Czy któraś z Was byłaby tak miła i przypomniała mi kiedy i w jakich ilościach jeść ananasa? Zawsze zapominam
Dam Dziękidaj znać koniecznie jutro co tam zadecydowali. Będzie dobrze będziemy trzymac za Was.
Tak tylko te wody płodowe..ze mało ichA na usg wszystko dobrze?
Madziara12345
Aktywna w BB
Wow to się porobiło ale na pewno wszystko będzie dobrze ! Jak Ci maja cos dać na wywołanie to mozliwe ze jutro będziesz tulić w ramionach swojego skarba na pewno będzie dobrze ! Mocne kciukiJutro mają mi dać cos na wywołanie ale czy mnie zostawią to nie wiem...wolałabym tak bo martwi mnie to..ale dowiem sie wszystkiego rano
Jennn
Fanka BB :)
Nie wiem jak jest w Anglii, ale w Polsce najczęściej zajładają cewnik Foleya a potem podają oksytocynę na skurcze. Wtedy będziesz musiała być stale monitorowana pod KTG. Raczej już Cię niewypuszcząJutro mają mi dać cos na wywołanie ale czy mnie zostawią to nie wiem...wolałabym tak bo martwi mnie to..ale dowiem sie wszystkiego rano
TeklaOla dawaj znać i powodzenia️️
Dzięki dziewczyny..Tak się bojęNie wiem jak jest w Anglii, ale w Polsce najczęściej zajładają cewnik Foleya a potem podają oksytocynę na skurcze. Wtedy będziesz musiała być stale monitorowana pod KTG. Raczej już Cię niewypuszczą
TeklaOla dawaj znać i powodzenia️️
Dzieki..nie przestawajcie bo się boje jak diabliWow to się porobiło ale na pewno wszystko będzie dobrze ! Jak Ci maja cos dać na wywołanie to mozliwe ze jutro będziesz tulić w ramionach swojego skarba na pewno będzie dobrze ! Mocne kciuki
reklama
Nie dasz się wbić w kolejkę Strusio 85 będziesz wcześniej albo razem@Strusio85 i dziewczyny !!! Byłam dziś na usg..okazało się, że poziom wód płodowych mi sie bardzo obniżył i jutro idę na wywołanie
Martwi mnie to że mam mało tych wód i czy z dzieckiem wszystko ok, ale sprawdzaly i niby mi wody nie odeszły jeszcze..ale mimo wszystko nie chcą czekać dłużej...szok i niedowierzanie...i stres na całego!