oczywiście trzymamy cały czas za Was. Daj koniecznie znac jak już będziesz, z FrankiemDziewczynki. Trzymajcie kciuki. 5.04 mam cesarkę ...chyba nie powinno być niespodzianek bo badania młodego i moje całkiem ok. Franek będzie miał 37 tygodni.
reklama
dziekujeJa rodziłam SN i polecam poród z dedykowaną położną jeśli w Twoim szpitalu jest taka opcja.
Dziewczynki. Trzymajcie kciuki. 5.04 mam cesarkę ...chyba nie powinno być niespodzianek bo badania młodego i moje całkiem ok. Franek będzie miał 37 tygodni.
Czekamy na Franusia razem z Tobą ! Już za chwilę przytulisz swojego synka
Kinga123..
Zaangażowana w BB
Będzie dobrze by te badania były cały czas całkiem ok lub lepsze. I wysypiaj się, bo po 5.04 to już "praca" 24h, ale piękna pracaDziewczynki. Trzymajcie kciuki. 5.04 mam cesarkę ...chyba nie powinno być niespodzianek bo badania młodego i moje całkiem ok. Franek będzie miał 37 tygodni.
Będzie dobrze kurde a miałaś urodzić po mnie..nieładnie tak sie się wpychać przed kolejkęDziewczynki. Trzymajcie kciuki. 5.04 mam cesarkę ...chyba nie powinno być niespodzianek bo badania młodego i moje całkiem ok. Franek będzie miał 37 tygodni.
Jasne ze bdzmy trzymać kciuki i co tylko się da zaciśnięte
U mnie sie pozmieniało bo teraz najciężej mi w dzień ale to przez plecy...jak śpię to przynajmniej nie boląHej my nawet nawet najbardziej dokuczają noce spac coś nie mogę. Ale ogólnie jest dobrze i odliczamy dni32
32 dni Ci zostało czy 32 tydz bo już nie pamiętam...
Macie już wszystko gotowe?
Ja już nawet die spakowałam do szpitala..tylko jeszcze kosmetyczke dopakuję i jestem gotowa...mam tylko nadzieję ze bobas nie urodzu siępo terminie bo ja oszaleję
Hej 32dni tak walizka juz spakowana oprócz kosmetyków. U mnie nie ma opcji by po terminie lekarz prowadzący skierowanie wystawi mi 3dni przed chyba że poród zacznie się prędzej mam jechac.Mnie o dziwo plecy przestały ale biodra w nocy masakra juz nie wiem na którym boku leżeć. Przypomnij na kiedy ty masz?U mnie sie pozmieniało bo teraz najciężej mi w dzień ale to przez plecy...jak śpię to przynajmniej nie bolą
Ja już nawet die spakowałam do szpitala..tylko jeszcze kosmetyczke dopakuję i jestem gotowa...mam tylko nadzieję ze bobas nie urodzu siępo terminie bo ja oszaleję
Przepraszam...nie planowałam za kare siedzę od 2 tyg w szpitaluBędzie dobrze kurde a miałaś urodzić po mnie..nieładnie tak sie się wpychać przed kolejkę
Jasne ze bdzmy trzymać kciuki i co tylko się da zaciśnięte
U mnie komedia. Część mam spakowana, resztę pakuje mąż....i aż się bojeU mnie sie pozmieniało bo teraz najciężej mi w dzień ale to przez plecy...jak śpię to przynajmniej nie bolą
reklama
Mnie bolą plecy ...myślałam, że odleżyny ale widzę, że i Wy z nimi macie problem - widocznie już za duży ciężar dźwigamy.Hej 32dni tak walizka juz spakowana oprócz kosmetyków. U mnie nie ma opcji by po terminie lekarz prowadzący skierowanie wystawi mi 3dni przed chyba że poród zacznie się prędzej mam jechac.Mnie o dziwo plecy przestały ale biodra w nocy masakra juz nie wiem na którym boku leżeć. Przypomnij na kiedy ty masz?