To tak robię ale jeszcze tyle mam do końca tych zastrzyków ze szkoda gadac. Dopytam dr na wizycie czy można podać gdzie indziej.tak, ale jakby była inna opcja to ja chętnie. Na pewno trzeba mocno chwycić fałd skóry, podawać powoli i na pewno nie rozmasowywć miejsca w kłucia
reklama
A robią Ci się siniaki? Ja wyglądam jak ofiara przemocy domowej. Nie wiem co jeszcze zrobić żeby nie było siniaków. Jak się czegoś dowiesz to daj znacTo tak robię ale jeszcze tyle mam do końca tych zastrzyków ze szkoda gadac. Dopytam dr na wizycie czy można podać gdzie indziej.
siniaki już nie ale już tyle ich odebrałam że chyba mam zrosty i przy każdym wbijaniu mnie boli najgorzej się wbić później nie jest źle. O której godz sobie podajesz? Ja o 22A robią Ci się siniaki? Ja wyglądam jak ofiara przemocy domowej. Nie wiem co jeszcze zrobić żeby nie było siniaków. Jak się czegoś dowiesz to daj znac
Podobno można też w udo i rękę, ewentualnie w boczki tak koło bioder. Ja zawsze robiłam w brzuch bo bałam się gdzieś indziejTo tak robię ale jeszcze tyle mam do końca tych zastrzyków ze szkoda gadac. Dopytam dr na wizycie czy można podać gdzie indziej.
Nie podawałam sobie nigdy heparyny ale z wątku "kto po in vitro" kojarzę że dziewczyny pisały żeby nie wypuszczać powietrza z igly przed podaniem, że właśnie to powietrze jest po to żeby nie było siniaków... Nie znam się ale może coś w tym jestA robią Ci się siniaki? Ja wyglądam jak ofiara przemocy domowej. Nie wiem co jeszcze zrobić żeby nie było siniaków. Jak się czegoś dowiesz to daj znac
Też właśnie to kiedyś wyczytaałam i tego powietrza nigdy nie wypuszczam. Oglądałam już nawet filmiki na yt jak to robić i dupa. Może mam jakiś bardziej ukrwiony brzuch?Nie podawałam sobie nigdy heparyny ale z wątku "kto po in vitro" kojarzę że dziewczyny pisały żeby nie wypuszczać powietrza z igly przed podaniem, że właśnie to powietrze jest po to żeby nie było siniaków... Nie znam się ale może coś w tym jest
Ja będę brała dopiero po transferze, ale po wcześniejszych brałam około 15.00siniaki już nie ale już tyle ich odebrałam że chyba mam zrosty i przy każdym wbijaniu mnie boli najgorzej się wbić później nie jest źle. O której godz sobie podajesz? Ja o 22
Moze akurat trafiasz w zle miejsce, bardziej ukrwione właśnie? Ja podaję w udo insulinę i raz tez miałam ogromnego siniaka a po podaniu poleciała mi krew.Też właśnie to kiedyś wyczytaałam i tego powietrza nigdy nie wypuszczam. Oglądałam już nawet filmiki na yt jak to robić i dupa. Może mam jakiś bardziej ukrwiony brzuch?
No ja już biore 136dzien więc mam dośćJa będę brała dopiero po transferze, ale po wcześniejszych brałam około 15.00
reklama
MamaAniola
Fanka BB :)
Ja heparyne zawsze brałam w brzuch. Natomiast w pierwszej ciąży spędziłam dużo czasu w szpitalach I tam zawsze podawano w udo.