reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2022

Widzę że przenioslyscie się tutaj dziewczyny z kafeterii. Chcialam sie tylko podzielić nowina że po 2 dzieciaczkach z in vitro właśnie wpadłam i spodziewam się prawdopodobnie bliźniaków 😊 poki co są 2 pęcherzyki ciazowe kto by przypuszczał że po tylu latach starań w ciągu 4 lat będziemy mieli 4 dzieci 🤣
Wow! Pewnie byłaś nieźle zaskoczona! Moje gratulacje! Przypomnisz ile trwają już wasze starania?

reklama
Widzę że przenioslyscie się tutaj dziewczyny z kafeterii. Chcialam sie tylko podzielić nowina że po 2 dzieciaczkach z in vitro właśnie wpadłam i spodziewam się prawdopodobnie bliźniaków 😊 poki co są 2 pęcherzyki ciazowe kto by przypuszczał że po tylu latach starań w ciągu 4 lat będziemy mieli 4 dzieci 🤣
Wow!!! Nie wiem co napisać ;) Gratuluję :) Marta przypomnisz swój nick z kafeterii? Nie wiem czy dobrze pamiętam że Ty to Ty!

Gratuluję 👌👋👋👋 niesamowita historia 🙊🙈🙉😍😍😍. Jestem w szoku😳. Trzymam kciuki za całą Wasza Rodzinkę.

Ja byłam na kafeterii od 2018 roku, więc napewno się znamy ale uwierz mi nie wiem która jesteś Marta 🤷‍♀️????

Gdy nadejdzie moja kolej 😕. 6 do 8 tygodni oczekiwania na wiadomość o terminie. Około 3 miesiące czekania na transfer...
Dlaczego musisz czekać w kolejce na transfer?
Leczysz się w innym kraju?
Gratulacje😍🤩🥳
Życie potrafi zaskakiwać.
Ja też "wpadłam" po trzech nieudanych transferach😁 i czterech latach starań bez ciąży.

To jednak nie tylko ja mam takie objawy:) też tylko cały czas jem i śpię:) mam za oknem sklep ale nie mam siły nawet się przejść po cokolwiek, żeby chociaż trochę się poruszać. A czy też miałaś problem z zaparciami?? Jeśli tak, to jak sobie z nimi radzilas??

Pozdrawiam
Nie nie miałam/ nie mam...bo codziennie wcinam jabłka żeby tego uniknąć albo piję gluty z siemienia lnianego na wieczór 🤣 i chyba pomaga
Też miałam mega niemoc w 1szym trymestrze, a teraz tylko wtedy kiedy wypada mój dzień pracy z biura...wieczorem jestem po takim dniu wypompowana i nic mi się nie chce, ale za to w dni wolne czy jak pracuję z domu to już zupełnie inna historia 🤣

Wow! Gratulacje Marta! Ale superwiadomość! Fajna taka duża rodzinka 🥰

reklama
Do góry