reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2022

Dziewczynki. Zapytam. U mnie 16+3. Czy któraś też w 2 trymestrze bolała głowa? Mnie od 4 dni ćmi i jest to męczące 🙈...w 1 trymestrze ani głowa ani piersi nie bolały. Teraz głowa i piersi doskwierają ( były oklapuski a są niczym u Pameli Anderson 🤣) 🙉🙈🙊... Młody coraz bardziej aktywny więc z nim raczej wszystko ok ale martwi mnie ten ból głowy...chora raczej nie jestem - gardło nie boli, kataru, kaszlu itp nie mam.

reklama
Mi lekarz po transferze 5 dniowej blaski mówił że bete w 6 dniu mogę już robić żeby się nie stresować 😉

No ja myśle ze stres to bardz
Dziewczynki. Zapytam. U mnie 16+3. Czy któraś też w 2 trymestrze bolała głowa? Mnie od 4 dni ćmi i jest to męczące 🙈...w 1 trymestrze ani głowa ani piersi nie bolały. Teraz głowa i piersi doskwierają ( były oklapuski a są niczym u Pameli Anderson 🤣) 🙉🙈🙊... Młody coraz bardziej aktywny więc z nim raczej wszystko ok ale martwi mnie ten ból głowy...chora raczej nie jestem - gardło nie boli, kataru, kaszlu itp nie mam.
Kochana w ciąży nigdy nie byłam ale jestem położna :) może to problem z ciśnieniem warto byłoby sprawdzić 🥰

Załączniki

• IMG_20221116_123907448.jpg
    IMG_20221116_123907448.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 29
Chyba jest ok? Jak sądzisz ?
Strusio85 ja mam identyko ciśnienie i tak jak piszesz glowa boli jak nigdy w oczach czarne mroczki, pijesz dużo wody? Mi na szczęście te bóle przeszły jakiś tydzień temu ale była tragedia nie mogłam wstac z łóżka tak mi łeb pękał. Może Ci przejdzie na dniach ja miałam tak około tygodnia co nie pije teraz kawy w ciąży musiałam przez ten tydz pić 1 słabsza troszke było lepiej ale minimalnie.

Strusio85 ja mam identyko ciśnienie i tak jak piszesz glowa boli jak nigdy w oczach czarne mroczki, pijesz dużo wody? Mi na szczęście te bóle przeszły jakiś tydzień temu ale była tragedia nie mogłam wstac z łóżka tak mi łeb pękał. Może Ci przejdzie na dniach ja miałam tak około tygodnia co nie pije teraz kawy w ciąży musiałam przez ten tydz pić 1 słabsza troszke było lepiej ale minimalnie.
Pocieszyłaś mnie ❤️ będę więcej pić w takim razie .. nie boli cały czas tylko przychodzi falami w ciągu dnia. Mam wrażenie, że pomaga jak coś zjem...potem 2h i znowu wraca...mierze cukier i jest ok - koło 80-90. Może to też hormony - zauważyłam, że moje piersi jakoś mocno zaczęły pracować ( a wcześniej były ciąża kompletnie niewzruszone 🤪). Oby Tobie nie wróciło a mi przeszło 🙏

Pocieszyłaś mnie ❤️ będę więcej pić w takim razie .. nie boli cały czas tylko przychodzi falami w ciągu dnia. Mam wrażenie, że pomaga jak coś zjem...potem 2h i znowu wraca...mierze cukier i jest ok - koło 80-90. Może to też hormony - zauważyłam, że moje piersi jakoś mocno zaczęły pracować ( a wcześniej były ciąża kompletnie niewzruszone 🤪). Oby Tobie nie wróciło a mi przeszło 🙏
Wiesz, moja znajoma w pierwszej ciąży (ma troje dzieciaczków) cierpiała na bóle głowy przez całe 9mcy i żaden lekarz nic nie "znalazł". Więc chyba musisz przyjść na klatę, że tak już masz 🤪

reklama
Do góry