Bardzo mi przykro masz jeszcze mrozaczki? Który to był transfer?Dziś byłam na becie… wynik <<0.1 no niestety ((
reklama
Zuzanna...
Zaciekawiona BB
Bardzo mi przykroDziś byłam na becie… wynik <<0.1 no niestety ((
Karolajna8989
Fanka BB :)
Pierwszy mieliśmy tylko jeden prawidłowy zarodek mamy jeszcze jeden do warunkowego podania.. idziemy jutro na konsultacje z embriologię… jeśli nie uda się tego podać to zaczynam procedurę od nowa….Bardzo mi przykro masz jeszcze mrozaczki? Który to był transfer?
mama 2012
Zaangażowana w BB
Przykro miPierwszy mieliśmy tylko jeden prawidłowy zarodek mamy jeszcze jeden do warunkowego podania.. idziemy jutro na konsultacje z embriologię… jeśli nie uda się tego podać to zaczynam procedurę od nowa….
mama 2012
Zaangażowana w BB
Hej dziewczynkipisałam wam, że byłam w sobotę na pierwszym USG i wszystko było ok a w niedzielę zaczęłam plamić .. mało bo mało ale jednak .. już tak czwarty dzień . Zrobiłam w 23dpt betę wyszła 5300 a w 25dpt 7330... Dzisiaj byłam na USG i lekarz powiedział że mam się nie martwić, bo wszystko jest w porządku. Pęcherzyk ma 9mm w sobotę miał 7mm... Twierdzi że nie ma powodu do niepokoju.. jednak nadal się martwię .. jak spytałam o plamienia powiedział, że to od endometrium, że to pozostałości bo zarodek mały jeszcze.. w pierwszej ciąży tak nie miałam i to mnie zmartwiło. Serduszka jeszcze nie widać ..dzisiaj 27dpt ... Miała któraś z was takie plamienia ?
mama 2012
Zaangażowana w BB
A oni zrobili Ci wcześniej ten próbny transfer ?Dziś byłam na becie… wynik <<0.1 no niestety ((
Badalas immunologie? Pytam bo u mnie okazała się ona przyczyna problemów .Pierwszy mieliśmy tylko jeden prawidłowy zarodek mamy jeszcze jeden do warunkowego podania.. idziemy jutro na konsultacje z embriologię… jeśli nie uda się tego podać to zaczynam procedurę od nowa….
Może za mało progesteronu masz? Każda ciąża inna. Bety myślę, że nie ma sensu już robić. Na tym etapie tylko USG już daje najwięcej informacji. Trzymam kciuki żeby wszystko było okHej dziewczynkipisałam wam, że byłam w sobotę na pierwszym USG i wszystko było ok a w niedzielę zaczęłam plamić .. mało bo mało ale jednak .. już tak czwarty dzień . Zrobiłam w 23dpt betę wyszła 5300 a w 25dpt 7330... Dzisiaj byłam na USG i lekarz powiedział że mam się nie martwić, bo wszystko jest w porządku. Pęcherzyk ma 9mm w sobotę miał 7mm... Twierdzi że nie ma powodu do niepokoju.. jednak nadal się martwię .. jak spytałam o plamienia powiedział, że to od endometrium, że to pozostałości bo zarodek mały jeszcze.. w pierwszej ciąży tak nie miałam i to mnie zmartwiło. Serduszka jeszcze nie widać ..dzisiaj 27dpt ... Miała któraś z was takie plamienia ?
mama 2012
Zaangażowana w BB
Właśnie progresteron jest ok ... Ostatnio miałam 53 więc taki spokoMoże za mało progesteronu masz? Każda ciąża inna. Bety myślę, że nie ma sensu już robić. Na tym etapie tylko USG już daje najwięcej informacji. Trzymam kciuki żeby wszystko było ok
reklama
W takim razie nie pozostaje nic innego tylko czekać cierpliwie na kolejne USG. Na następnym na pewno będzie już zarodek z serduszkiemWłaśnie progresteron jest ok ... Ostatnio miałam 53 więc taki spoko