reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2022

Sikancami się nie sugeruj - tylko beta prawdę powie. Wg mnie to już spokojnie możesz zrobić betę z krwi nawet dziś. Ja kiedyś po transferze robiłam w 7 dniu ( mimo iż klinika prosiła w 14 😜) i był pozytywny - czego i Tobie życzę❤️ sikacz robi się tylko na pamiątkę 🤪..
Mąż mi nie pozwala a z chęcią poleciałabym na bete wolałabym już wiedzieć ❤️

reklama
Bo lekarze kazali w czwartek lub w piątek to mam wtedy ale ja psychicznie chyba tak długo nie wytrzymam a płaczem mogę tylko zaszkodzić… :(
Mi kazali w 14 dpt 🤪... A zrobiłam w 7 i potem 14 powtórzyłam dla kliniki. Uważam, że spokój ducha najważniejszy. Zrobisz jutro - w piątek i tak będziesz w przypadku pozytywnej bety powtarzać przyrost. Ja ogólnie jestem osobą która nie lubi tkwić w zawieszeniu 🤪Wolę znać nawet najgorsza prawdę niż gdybać.

Mi kazali w 14 dpt 🤪... A zrobiłam w 7 i potem 14 powtórzyłam dla kliniki. Uważam, że spokój ducha najważniejszy. Zrobisz jutro - w piątek i tak będziesz w przypadku pozytywnej bety powtarzać przyrost. Ja ogólnie jestem osobą która nie lubi tkwić w zawieszeniu 🤪Wolę znać nawet najgorsza prawdę niż gdybać.
Ja mam to samo wszystko wole wiedziec :( Eh oszaleje 😂❤️

Ja bym poszła na Twoim miejscu. Powiedz mężowi, że idziesz i koniec 🤣🤣 mój nie miał nic do gadania 🤣🤣🤣po prostu szłam na betę kiedy uważałam.
Ja od samego początku mam złe przeczucia wieczorem po transferze przy podcieraniu zobaczyłam gesty brązowy sluz… miałam wtedy problem z wypróżnieniem bo mam okropne zaparcia po progesteronie…
Posłucham Cie i jutro pojadę ❤️

Ja od samego początku mam złe przeczucia wieczorem po transferze przy podcieraniu zobaczyłam gesty brązowy sluz… miałam wtedy problem z wypróżnieniem bo mam okropne zaparcia po progesteronie…
To nie musi absolutnie nic złego znaczyć taki śluz . Wystarczyło zadrapanie i tak może być ( zwłaszcza jak bierzesz progesteron dopochwowo). Trzymam mocno kciuki - dawaj znać ❤️

Cześć dziewczyny. Jestem tu nowa. Po 6 latach staraniach o dziecko zdecydowaliśmy się z mężem na in vitro. Procedura transferu odbyła się 14 października. Mam niezdiagnozowana niepłodność - tzw. niepłodność idiopatyczna. Mimo dużych kosztów, nie żałujemy decyzji. Jestem w 6 tygodniu ciąży.

Powodzenia dla Wszystkich 😘

reklama
Mi lekarz po transferze 5 dniowej blaski mówił że bete w 6 dniu mogę już robić żeby się nie stresować 😉

Do góry