A co czytasz?Mam podobny plan. Teraz tylko Netflix i książki czytane w pozycji leżącej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A co czytasz?Mam podobny plan. Teraz tylko Netflix i książki czytane w pozycji leżącej
To prawda..moja koleżanka z pracy pare lat temu jak nam powiedziała o ciazy była w 6 tyg i juz wtedy miała brzuszek...z kolei inna powiedziała nam w 18 tyg i nikt nic nawet nie podejrzewałA ja ( nick Maddalena z kafeterii ) z kolei jestem w końcówce 12 tyg i mam tak duży brzuch, ze wczoraj moja znajoma, która nie wiedziała o ciąży, spyatala czy 5 miesiąc jest trudny . Każda kobieta ma inaczej
To prawda..moja koleżanka z pracy pare lat temu jak nam powiedziała o ciazy była w 6 tyg i juz wtedy miała brzuszek...z kolei inna powiedziała nam w 18 tyg i nikt nic nawet nie podejrzewał
mój gin powiedział, że prawdziwy brzuszek ciążowy to dopiero zaczyna być widać po 15 tc ...wcześniej to wzdęcia jelit od hormonów ..chyba się z nim zgadzam bo w 11 tc mój brzuch bywal większy niż terazTo prawda..moja koleżanka z pracy pare lat temu jak nam powiedziała o ciazy była w 6 tyg i juz wtedy miała brzuszek...z kolei inna powiedziała nam w 18 tyg i nikt nic nawet nie podejrzewał
No właśnie muszę wybrać bo mam kilka pozycji... Chyba zacznę od książki o AfryceA co czytasz?
witaj tam faktycznie nas co chwila blokowali i większość przeniosło się tutaj. Fajnie ze dołączyłaśCześć Dziewczyny w końcu Was znalazłam
Wątek na kafeterii to już chyba umarł na dobre
Dokladnie. Już mnie męczyło to ciągle zamykanie strony bez powodu - tu jest przyjemniej nikt nas nie nękawitaj tam faktycznie nas co chwila blokowali i większość przeniosło się tutaj. Fajnie ze dołączyłaś
Cześć jak się masz ? Jak ciąża jak się czujecie ?Cześć Dziewczyny w końcu Was znalazłam
Wątek na kafeterii to już chyba umarł na dobre
Haha serio? Ale jajamój gin powiedział, że prawdziwy brzuszek ciążowy to dopiero zaczyna być widać po 15 tc ...wcześniej to wzdęcia jelit od hormonów ..chyba się z nim zgadzam bo w 11 tc mój brzuch bywal większy niż teraz
Fajnie ze jestes!Cześć jak się masz ? Jak ciąża jak się czujecie ?