Tak do samego porodu ma być niespodzianka może nawet zakłady zrobimy wśród rodziny i bliskichWow. Serio do porodu nie chcecie znać płci? To
faktycznie jesteście rzadko spotykanym przypadkiem bo większość rodziców chce znać płeć najszybciej jak się da
Ja osobiście mogłam w nifty nie wybrać opcji - ustalenie płci...ale bardzo chciałam ją znać więc oczywiście poprosiłam o jej ustalenie
To mamy bardzo zbliżone terminy
Póki co cały czas myślimy. Wśród typów jest na razie Leon i Franek ale jakie finalnie wybierzemy tego jeszcze nie wiemy
reklama
Dziewczyny nie często tu zaglądam, ale trzymam kciuki za każdą z Was.
@Strusio85 jak się czujesz?
@MamaAniola zagladzasz tu jeszcze? Jak Wiktor ? Pewnie wiele postępów zrobił.
Czy wiecie co u @Jennn ? I @AsiaWin ?
Trzymajcie się cieplutko
Trzymajcie się cieplutko
Hej Aniu u mnie w porządku. Dzis wg om 14+1. Do tego stopnia się dobrze czuje, że się zastanawiam czy wszystko ok Czuję się bardzo dobrze, zaparcia przeszły, brzuch nie boli, energii więcej, mdłości prawie nie ma. Pewnie gdyby nie moja historia strat to byłabym przeszczęśliwa .. a tak to mam multum myśli w głowie czy z dzidzia wszystko ok ... Byle do środy - wtedy USG. Może ono mnie uspokoi a co u Ciebie?Dziewczyny nie często tu zaglądam, ale trzymam kciuki za każdą z Was.
Trzymajcie się cieplutko
Hej, teraz jestem WinWin. Może dwa razy win przybliży mnie do sukcesu!!! dziękuję że pytasz. Miałam podchodzić do transferu, ale wyszły mi złe poziomy hormonów na starcie. Czekam na okres i następna próba podejścia a co u Was?Dziewczyny nie często tu zaglądam, ale trzymam kciuki za każdą z Was.
Trzymajcie się cieplutko
Za biopsję zarodków ponad 2tys plus 1tys-2tys za każdy zarodek. Ja płaciłam łącznie 5-6tys za badanie dwóch.Cześć dziewczyny, czy któraś z Was korzystała z PGD/ PGS przy Invitro ? Jaki jest mniej więcej koszt ?
mama 2012
Zaangażowana w BB
Hejka. Zrobiłam dzisiaj badania.. beta 290,9 a progresteron 24.97 test ciążowy dzisiaj zrobiony wyszedł negatywny. .. w ogóle nie ma drugiej kreski.. co myślicie ?dobry jest ten przyrost? Blastocysta z 5 doby... Powtórne badania mam zrobić w środę.
A który dpt? To Twoja 1 beta chyba bo wcześniej nie robiłaś? Przyrost będzie można ocenić dopiero po 48 h. Gratulacje! Najważniejsze , że beta dodatnia i progesteron też ok. Trzymaj się bety nie sikańca na moje oko wszystko wygląda bardzo dobrzeHejka. Zrobiłam dzisiaj badania.. beta 290,9 a progresteron 24.97 test ciążowy dzisiaj zrobiony wyszedł negatywny. .. w ogóle nie ma drugiej kreski.. co myślicie ?dobry jest ten przyrost? Blastocysta z 5 doby... Powtórne badania mam zrobić w środę.
Karolajna8989
Fanka BB :)
Ja płaciłam 6 tys za PGTA to był pakiet do 6 zarodkowCześć dziewczyny, czy któraś z Was korzystała z PGD/ PGS przy Invitro ? Jaki jest mniej więcej koszt ?
reklama
Karolajna8989
Fanka BB :)
Gratulacje Ja transfer w pon lub wtorekA który dpt? To Twoja 1 beta chyba bo wcześniej nie robiłaś? Przyrost będzie można ocenić dopiero po 48 h. Gratulacje! Najważniejsze , że beta dodatnia i progesteron też ok. Trzymaj się bety nie sikańca na moje oko wszystko wygląda bardzo dobrze