reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2022

Zrzutka na pozwanie ministra Czarnka oraz twórców podręcznika do HiT (Historia i Teraźniejszość) za stygmatyzowanie dzieci z in vitro​

Dziewczyny, słyszałyście o organizowanej zrzutce na pozew jak powyżej??? Udostępniam link. Szczegóły w treści zrzutki.

reklama
Dziewczynki. Jutro miałam jechać na wizytę przedtransferową. Już miałam argumenty przygotowane żeby przekonać moja gin do transferu 2 zarodków, podyskutować na jakim cyklu będzie transfer, podpisać zgody z mężem- ale wizytę odwołałam...
Właśnie odebrałam betę HCG z krwi - pozytywna... Miejmy nadzieję, że do 5 razy sztuka 🙈❤️ Jeszcze za wcześnie żeby się cieszyć bo wiem z doświadczenia jak może byc ...ale udało się tak szybko że nie mogę w to uwierzyć 🙈🙉🙊

@Strusio85 , jak Ty szybko po tych szczepieniach zachodzisz w ciążę to dla mnie szok ! 😱 moje gratulacje ! Trzymamy zatem kciuki za tego kropka, ktory niespodziewanie sie zadomowił!

Ściągnęłam Cie myślami, chciałam dziś napisać i spytac, co u Ciebie słychać 😊

@Strusio85 , jak Ty szybko po tych szczepieniach zachodzisz w ciążę to dla mnie szok ! 😱 moje gratulacje ! Trzymamy zatem kciuki za tego kropka, ktory niespodziewanie sie zadomowił!

Ściągnęłam Cie myślami, chciałam dziś napisać i spytac, co u Ciebie słychać 😊
Dziękuję kochana 😘Ja sama jestem w szoku.. to drugi miesiąc starań po poronieniu 😮...i druga ciąża naturalna w przeciągu pół roku 😮... Jestem pewna, że to dzięki szczepieniom ❤️ co ja bym bez tego Paśnika zrobiła 🙈 ...

Dziewczynki. Jutro miałam jechać na wizytę przedtransferową. Już miałam argumenty przygotowane żeby przekonać moja gin do transferu 2 zarodków, podyskutować na jakim cyklu będzie transfer, podpisać zgody z mężem- ale wizytę odwołałam...
Właśnie odebrałam betę HCG z krwi - pozytywna... Miejmy nadzieję, że do 5 razy sztuka 🙈❤️ Jeszcze za wcześnie żeby się cieszyć bo wiem z doświadczenia jak może byc ...ale udało się tak szybko że nie mogę w to uwierzyć 🙈🙉🙊
Jaką masz betę? Który dzień cyklu?

reklama
Do góry