Jest też zła wiadomość. Okazuje się, że allo po 3 szczepieniach nadal jest 0 ..właśnie dostałam wynik. Rano radość, wieczorem smutek..To by znaczyło, że szczepienia nic nie zadziałały...więc jakim cudem zachodzę teraz w ciąże bez problemu ( a tyle lat nie mogłam wcale )... Napisałam do dr Paśnika co w tej sytuacji..boje się powtórki z rozrywki zdarza się donosić ciążę z allo 0...ale i może być problem z donoszeniem. Nie pozostaje mi nic innego niż być dobrej myśli. Wszystko co mogłam - zrobiłamBędę niecierpliwie czekać na update od Ciebie !
reklama
Basiaaaa007
Zaangażowana w BB
Kochana myśl pozytywnie my wszystkie będziemy za Ciebie i Kropka trzymać wielkie kciuki, aby tym razem wszystko ułożyło się dobrze i po 9 miesiącach napiszesz ten wymarzony post, życzę Ci tego z całego serca.Jest też zła wiadomość. Okazuje się, że allo po 3 szczepieniach nadal jest 0 ..właśnie dostałam wynik. Rano radość, wieczorem smutek..To by znaczyło, że szczepienia nic nie zadziałały...więc jakim cudem zachodzę teraz w ciąże bez problemu ( a tyle lat nie mogłam wcale )... Napisałam do dr Paśnika co w tej sytuacji..boje się powtórki z rozrywki zdarza się donosić ciążę z allo 0...ale i może być problem z donoszeniem. Nie pozostaje mi nic innego niż być dobrej myśli. Wszystko co mogłam - zrobiłam
Postaram się wierzę w kropka i jego mocKochana myśl pozytywnie my wszystkie będziemy za Ciebie i Kropka trzymać wielkie kciuki, aby tym razem wszystko ułożyło się dobrze i po 9 miesiącach napiszesz ten wymarzony post, życzę Ci tego z całego serca.
MamaAniola
Fanka BB :)
Przykro mi... mam nadzieje, ze dr coś doradzi. Daj znac koniecznie. Nie mam pojęcia co robi się w takich sytuacjach... jedyne co można teraz to słuchać zalecen lekarza I być dobrej myśli. My trzymamy kciuki za Ciebie i kropka !Jest też zła wiadomość. Okazuje się, że allo po 3 szczepieniach nadal jest 0 ..właśnie dostałam wynik. Rano radość, wieczorem smutek..To by znaczyło, że szczepienia nic nie zadziałały...więc jakim cudem zachodzę teraz w ciąże bez problemu ( a tyle lat nie mogłam wcale )... Napisałam do dr Paśnika co w tej sytuacji..boje się powtórki z rozrywki zdarza się donosić ciążę z allo 0...ale i może być problem z donoszeniem. Nie pozostaje mi nic innego niż być dobrej myśli. Wszystko co mogłam - zrobiłam
Też mam taką nadzieję...wieczorem dostałam wynik progesteronu - 17.2 NG bez żadnych leków więc jest nawet ok ( 2 ostatnie ciążę w proga były ubiegie). Wierzę, że to dobry znak pewnie mi coś gin dołoży asekuracyjnie.Przykro mi... mam nadzieje, ze dr coś doradzi. Daj znac koniecznie. Nie mam pojęcia co robi się w takich sytuacjach... jedyne co można teraz to słuchać zalecen lekarza I być dobrej myśli. My trzymamy kciuki za Ciebie i kropka !
MamaAniola
Fanka BB :)
Trzymamy kciuki! Trzymaj się tam, kropeczko!Jest światełko w tunelu. Docent Paśnik zlecił mi w mojej sytuacji encorton. Doszczepiania w ciąży w moim przypadku nie będzie. Ufff ..oby to pomogło.
Tzn po 48 hDziewczynki. Zrobiłam dziś betę.
Przedwczoraj 17.08 -10,8
Po 24h 19.08 - 67,8
Nie mogę uwierzyć ... Serio..jakoś do mnie nie dociera. Oby tak dalej. Od dziś zaczęłam brać encorton zlecony przez dr Paśnika. Oby ochronił kropka
reklama
Zuzanna...
Zaciekawiona BB
Będzie dobrze