reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2022

Będę niecierpliwie czekać na update od Ciebie !
Jest też zła wiadomość. Okazuje się, że allo po 3 szczepieniach nadal jest 0 😟..właśnie dostałam wynik. Rano radość, wieczorem smutek..To by znaczyło, że szczepienia nic nie zadziałały...więc jakim cudem zachodzę teraz w ciąże bez problemu ( a tyle lat nie mogłam wcale 😬)... Napisałam do dr Paśnika co w tej sytuacji..boje się powtórki z rozrywki 😟 zdarza się donosić ciążę z allo 0...ale i może być problem z donoszeniem. Nie pozostaje mi nic innego niż być dobrej myśli. Wszystko co mogłam - zrobiłam 😔

reklama
Jest też zła wiadomość. Okazuje się, że allo po 3 szczepieniach nadal jest 0 😟..właśnie dostałam wynik. Rano radość, wieczorem smutek..To by znaczyło, że szczepienia nic nie zadziałały...więc jakim cudem zachodzę teraz w ciąże bez problemu ( a tyle lat nie mogłam wcale 😬)... Napisałam do dr Paśnika co w tej sytuacji..boje się powtórki z rozrywki 😟 zdarza się donosić ciążę z allo 0...ale i może być problem z donoszeniem. Nie pozostaje mi nic innego niż być dobrej myśli. Wszystko co mogłam - zrobiłam 😔
Kochana myśl pozytywnie 😊 my wszystkie będziemy za Ciebie i Kropka trzymać wielkie kciuki, aby tym razem wszystko ułożyło się dobrze i po 9 miesiącach napiszesz ten wymarzony post, życzę Ci tego z całego serca. ❤️❤️

Przykro mi... mam nadzieje, ze dr coś doradzi. Daj znac koniecznie. Nie mam pojęcia co robi się w takich sytuacjach... jedyne co można teraz to słuchać zalecen lekarza I być dobrej myśli. My trzymamy kciuki za Ciebie i kropka !

Przykro mi... mam nadzieje, ze dr coś doradzi. Daj znac koniecznie. Nie mam pojęcia co robi się w takich sytuacjach... jedyne co można teraz to słuchać zalecen lekarza I być dobrej myśli. My trzymamy kciuki za Ciebie i kropka !
Też mam taką nadzieję...wieczorem dostałam wynik progesteronu - 17.2 NG bez żadnych leków więc jest nawet ok ( 2 ostatnie ciążę w proga były ubiegie). Wierzę, że to dobry znak ❤️ pewnie mi coś gin dołoży asekuracyjnie.

reklama
Do góry