reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2022

@Stokrotkaaa , dobrze, że zrobiłaś te komórki NK! Spokojnie ze wszystkim wyrobią, będziesz miała obserwacje cyklu, pewnie jak wyłapią owulację to od razu wyznacza Ci termin i transferu i wlewu. Wlew chyba się robi dzień przed transferem, ale nie mam pewności. Dobrze rozumiem, że podchodzisz do transferu już z kolejnym cyklem?
Tak, czekam na miesiączkę która powinna sie pojawić w ciągi kilku dni i to bedzie cykl z transferem :) tylko mam mieć dwa wlewy przed transferem a kaza mi przyjść 10-11 dzień cyklu przy czym ja owulacje ok. 14 dnia (wiec transfer pewnie koło 17). To nie wiem czy na pewno zdążą z wszystkim 😬

reklama
Powiem Ci szczerze,że takich objawów zapalenia nigdy nie miałam. Skontaktuj się, kochana, koniecznie z lekarzem
Kochana....ja myślałam wczoraj że zawału dostanę. Mocz był coraz czerwienszy/ podkręcony . Pojawiły się małe skrzepy krwi w nim😮😔...pojechaliśmy do szpitala ale były takie kolejki, że zrezygnowałam...nie umieram więc wolałam wrócić i załatwić sprawę prywatnie. Będę szukać USG. Badania moczu po furaginie na razie nie mogę zrobić bo wyjdzie wynik zakłamany. Co ciekawe...mocz po szpitalu jest już normalny ,( żółty i bez skrzepów).. gorączki nie mam, nawet specjalnie parcia na pęcherz też już nie ma . Muszę to wszystko jednak sprawdzić bo to co się stało normalne na pewno nie jest 😬zrobiłam aż fotkę moczu bo czegoś takiego nie widziałam 😐😐😐

Kochana....ja myślałam wczoraj że zawału dostanę. Mocz był coraz czerwienszy/ podkręcony . Pojawiły się małe skrzepy krwi w nim😮😔...pojechaliśmy do szpitala ale były takie kolejki, że zrezygnowałam...nie umieram więc wolałam wrócić i załatwić sprawę prywatnie. Będę szukać USG. Badania moczu po furaginie na razie nie mogę zrobić bo wyjdzie wynik zakłamany. Co ciekawe...mocz po szpitalu jest już normalny ,( żółty i bez skrzepów).. gorączki nie mam, nawet specjalnie parcia na pęcherz też już nie ma . Muszę to wszystko jednak sprawdzić bo to co się stało normalne na pewno nie jest 😬zrobiłam aż fotkę moczu bo czegoś takiego nie widziałam 😐😐😐
Czekamy na to co powie lekarz

Ja tak raz w życiu miałam. Ostre zapalenie pęcherza moze spowodować krew w moczu. A ze masz zapalenie pęcherza to zapewne ciagle to. Mi wtedy standardowo furagina pomogła.

Dziewczynki. Byłam na usg. Wszystko w porządku. Nerki bez zmian, nawet pęcherz jest bez zmian. Lekarz powiedział, że musiałam mocno przeziębić pwcherz. Kazał brać furagine jeszcze kilka dni...ufff ..AleZ ulga ❤️

reklama
Dziewczyny zwalniam termin na 19.08 u doc Paśnika w Łodzi. Może któraś chce ten termin? Pierwsza wizyta u doc jest stacjonarna kolejne online. Piszcie proszę na priv jak coś

Do góry