Może nie tak drastycznie Naturalnie spróbuję najpierwMakrogole, ewentualnie czopki glicerynowe lub Melilax.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może nie tak drastycznie Naturalnie spróbuję najpierwMakrogole, ewentualnie czopki glicerynowe lub Melilax.
Nie sprecyzowałaś, że naturalne .Znacie jakieś sposoby na zaparcia w ciąży?
Może być jedno i drugie... Odpoczywaj i nie noś po 15kg daj sobie na luz i odpoczywajDziewczyny. Dzisiaj pierwszy raz tak mocniej czuję podbrzusze , czy to może być od tego że głupia ja podlewałam grządki polewaczką 15 litrową? (Obiecuję że więcej nie będę)
A może to po prostu macica się rozciągać?
Teraz tak zrobię i mąż będzie podlewał.Może być jedno i drugie... Odpoczywaj i nie noś po 15kg daj sobie na luz i odpoczywaj
Dziękuję że pytaszTeraz tak zrobię i mąż będzie podlewał.
Jak się czujesz?
Zobaczymy. Będę sama sobie robiła jogurt z otrębami suszonymi śliwkami i morelami .Nie sprecyzowałaś, że naturalne .
Dużo wody i jogurt w takim razie . Przy dużych dawkach progesteronu mnie to akurat nie zawsze pomagało...
Współczuję Ci tego czekania. Ono jest najgorsze w środę o której wizyta ?Dziękuję że pytasz
Ogólnie Jak w ciąży nie plamie, brzuch jakoś nadzwyczajnie nie boli, mdłości na niektóre pokarmy mam. Jest dzień że jest ok, dzień mam doła, dzień mogłabym góry przenosić... I czekamy.....
Dopiero na 18...Współczuję Ci tego czekania. Ono jest najgorsze w środę o której wizyta ?