Ja cały czas zaglądam tu , co u Ciebie , mam nadzieję że wszystko będzie dobrzeBeta z soboty 4980
Poniedziałek 6200
Nie wygląda to dobrze, co nie?
Dziś o 14 USG, czekam jak na ścięcie....
reklama
Basiaaaa007
Zaangażowana w BB
Daj znać po USG bo przy takich wysokościach bety to USG już będzie pewne. Ja w obecnej ciąży od początku miałam kiepskie przyrosty bety, słaby progesteron mimo końskich dawek. Do tego jeszcze krwawienie. A mimo wszystko jest ok. A serduszka też długo na USG nie było. Byłam na jednym USG powiedziano mi że czekamy tydzień i jeżeli się serce nie pojawi to odstawiamy leki i czekamy na poronienie. Więc trzymam mocno kciuki żeby wszystko u Ciebie też się dobrze skończyło. Bo na prawdę wszystko jest możliwe.Beta z soboty 4980
Poniedziałek 6200
Kciuki IzuuBeta z soboty 4980
Poniedziałek 6200
Jak u Ciebie?Beta z soboty 4980
Poniedziałek 6200
powiedzcie w którym tygodniu zaczęłyście ograniczać przyjmowanie progesteronu. Ja biorę dość dużo (przynajmniej tak mi się wydaje)
Co 6 godzin luteinę podjęzykową i tak samo co 6 godzin luteinę dopochwową i cyclogest na zmianę no i rano zastrzyk z prolutexu
Co 6 godzin luteinę podjęzykową i tak samo co 6 godzin luteinę dopochwową i cyclogest na zmianę no i rano zastrzyk z prolutexu
Czekałam 1.5h na lekarza....Jak u Ciebie?
Więc tak ... Pęcherzyk ciążowy jest, dziś w środku widać było ciałko żółtkowe ale zarodka nadal brak. Więc to nie puste jajo a dzidziuś nie powiedział ostatniego słowa... Czekamy dalej. Kolejne USG za tydzień we środę...
Prolutex odstawili mi w 8 tc a pozostały prog od 11 tv do 16tc stopniowo miałam odstawiaćpowiedzcie w którym tygodniu zaczęłyście ograniczać przyjmowanie progesteronu. Ja biorę dość dużo (przynajmniej tak mi się wydaje)
boże....ile ty masz stresu . koniec wylewania łez i cierpliwie czekamyCzekałam 1.5h na lekarza....
Więc tak ... Pęcherzyk ciążowy jest, dziś w środku widać było ciałko żółtkowe ale zarodka nadal brak. Więc to nie puste jajo a dzidziuś nie powiedział ostatniego słowa... Czekamy dalej. Kolejne USG za tydzień we środę...
A ja sobie po 100 szt igieł i strzykawek do prolutexu zamówiłam na allegroProlutex odstawili mi w 8 tc a pozostały prog od 11 tv do 16tc stopniowo miałam odstawiać
reklama
O matko! Ale się naczekasz! Oby było warto trzymam nadal kciuki i życzę dużo spokoju!Czekałam 1.5h na lekarza....