To w święta będziesz tykającą bombąZ USG 26grudnia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To w święta będziesz tykającą bombąZ USG 26grudnia
Raczej nie doczekam. Bardziej gdybań czy na wigilię zdążymy wyjść z porodówkiTo w święta będziesz tykającą bombą
Masz lekturę na majówkęDziewczyny co tu się dzieje!!!!! Nie było mnie tu miesiąc a tu takie rewelacje gratulacje!!!!!!
Martuska a co u Ciebie?Dziewczyny co tu się dzieje!!!!! Nie było mnie tu miesiąc a tu takie rewelacje gratulacje!!!!!!
Transfer planowany na lipiecMartuska a co u Ciebie?
Jeszcze się nie poddawaj...Byłam dziś na USG... Z owu 6+1, nadal brak zarodka w pęcherzyku... Lekarka zleciła betę 3900 (z 26 kwietnia 1770) ... Wszystkie dobrze wiemy co to oznacza ... Niby lekarka kazała nie odstawiać leków i powtórzyć wynik w poniedziałek ale ...
Jednak ?Byłam dziś na USG... Z owu 6+1, nadal brak zarodka w pęcherzyku... Lekarka zleciła betę 3900 (z 26 kwietnia 1770) ... Wszystkie dobrze wiemy co to oznacza ... Niby lekarka kazała nie odstawiać leków i powtórzyć wynik w poniedziałek ale ...
Wiem, że wygląda to niepokojąco, ale serduszko pojawia się w 6-7tc, także maluszek ma jeszcze chwile. Nie trać nadziei i powtorz usg za tydzień. Trzymam mocno kciukiByłam dziś na USG... Z owu 6+1, nadal brak zarodka w pęcherzyku... Lekarka zleciła betę 3900 (z 26 kwietnia 1770) ... Wszystkie dobrze wiemy co to oznacza ... Niby lekarka kazała nie odstawiać leków i powtórzyć wynik w poniedziałek ale ...