lia_22
Zaangażowana w BB
Jezu dziewczyny ... narazie jestem w totalnym szoku i chyba mam stan przedzawałowy.
Beta 36
Progesteron 102
Trzymam mocno kciuki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jezu dziewczyny ... narazie jestem w totalnym szoku i chyba mam stan przedzawałowy.
Beta 36
Progesteron 102
To moja taka nie była nawet w 12 dpt
Na cyklu sztucznym czy naturalnym jesteś?
MamaAniola na pewno na naturalnym sztuczne u niej sie nie sprawdzały ... Znam jej historię jeszcze z pierwszej procedury i forum na kafeterii
Urodzinowe buziaki dla Szymona!Szymon
Szymon
Zawsze chcieliśmy mieć 2-3 dzieciaczków.. wiadomo, życie i problemy z zajściem to zweryfikowały do "oby jedno" ale skoro się udało to może damy radę o z rodzeństwem
Jak tak dalej pójdzie MamoAniola, to czworo dzieci jak nic będziecie mieli
Gratuluję Bety+
Transferowalas u swojego lekarza czy zmieniliście doktorka?
Pamiętam jak synka transferowaloscie w jakieś święta ... Majówka? Wielkanoc?? Ty, mąż, córka i lekarz ... Piękne to było
1 listobada mieli transfer
Prolaktyna w ciąży rośnie. Nie wiem czy się nie odstawia tego leku po zajściu w ciążę.Dziewczyny, powiedzcie czy prolaktyna ma wpływ na ciążę?
Jak robiłam badania w tamtym roku przed tym transferem to wyszła mi ponad 40ng/ml i biorę bromocorn pół tabletki jakieś dwa miesiące
A teraz przy ostatniej becie też sobie prolaktynę zrobiłam i mam 70 ng/ml i teraz nie wiem czy nie zwiększyć dawki do całej tabletki , TSH też zrobiłam ale mam w normie 2.8 ulU/ml
Koniecznie muszę porozmawiać z lekarzem w poniedziałek, bo teraz jest na urlopieProlaktyna w ciąży rośnie. Nie wiem czy się nie odstawia tego leku po zajściu w ciążę.
Jutro powtórka?Jezu dziewczyny ... narazie jestem w totalnym szoku i chyba mam stan przedzawałowy.
Beta 36
Progesteron 102
TakJutro powtórka?
Kurcze jakaś ty szybkaTak
Usg umówiłam już na 6.05.