reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2022

Nie wiem czy sprawdzać dalej. Lekarz odpisał że starczy
Myślę, że lekarz ma rację. I chyba najlepiej zrobić już niebawem USG. Powinien być pęcherzyk i widać czy się dobrze zagnieździł. Na serduszko będzie trzeba jeszcze poczekać. 😉 Przyrosty powyżej 1000 już nie są takie duże. I aby będziesz myślała czy wszystko ok.

reklama
Szymon 😍
Mądra mamusia z Ciebie 🩵
Wszystkiego najlepszego dla Synka! Przypomnisz mi imię?
Widać, że poczatki nie były dla Was łatwe. Cieszę się jednak, że to za Wami i zapragneliscie rodzenstwa dla malucha 🙂
Szymon 😍
Zawsze chcieliśmy mieć 2-3 dzieciaczków.. wiadomo, życie i problemy z zajściem to zweryfikowały do "oby jedno" ale skoro się udało to może damy radę o z rodzeństwem 😄
Jak tak dalej pójdzie MamoAniola, to czworo dzieci jak nic będziecie mieli 🙈
Gratuluję Bety+ ♥️
Transferowalas u swojego lekarza czy zmieniliście doktorka?
Pamiętam jak synka transferowaloscie w jakieś święta ... Majówka? Wielkanoc?? Ty, mąż, córka i lekarz ... Piękne to było ♥️

reklama
Jezu dziewczyny ... narazie jestem w totalnym szoku i chyba mam stan przedzawałowy.
Beta 36
Progesteron

Szymon 😍
Szymon 😍
Zawsze chcieliśmy mieć 2-3 dzieciaczków.. wiadomo, życie i problemy z zajściem to zweryfikowały do "oby jedno" ale skoro się udało to może damy radę o z rodzeństwem 😄
Jak tak dalej pójdzie MamoAniola, to czworo dzieci jak nic będziecie mieli 🙈
Gratuluję Bety+ ♥️
Transferowalas u swojego lekarza czy zmieniliście doktorka?
Pamiętam jak synka transferowaloscie w jakieś święta ... Majówka? Wielkanoc?? Ty, mąż, córka i lekarz ... Piękne to było ♥️
1 listobada mieli transfer

Do góry