Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Łoo trzymam kciukiMoje drogie forumowe koleżanki,
Uprzejmie informuję, że oszalalam do reszty!
Jestem po transferze !
Moje gratulacje!!!Ja po dwóch nieudanych transferach. Trzeci zaskoczył i Właśnie kończę 18 tydzień ciąży.
Dziękuję a Ty kiedy się testujesz ?Moje gratulacje!!!
Widzę, że mam sporo forumowych zaległości
Właśnie nie mam pojecia! W sumie nie umawiałam sie na nic z lekarzemDziękuję a Ty kiedy się testujesz ?
O to w sumie fajnie tak na luzieWłaśnie nie mam pojecia! W sumie nie umawiałam sie na nic z lekarzem
Jest jej wpis z początku marca .A ja się zastanawiam co u @Strusio85 . Ciężkie miała początki macierzyństwa.... Nam nadzieję, że już się jej układa
Taaak, jest zupełnie inaczej... Z jednej strony czekam cierpliwie na wynik, a z drugiej... bardzo sie stresuje. Choc jest to zupełnie inny stres, zupełnie inne myśli i inne zmartwienia jak przy poprzednich transferach.O to w sumie fajnie tak na luzie
ile lat mają twoje dzieciaczki?Taaak, jest zupełnie inaczej... Z jednej strony czekam cierpliwie na wynik, a z drugiej... bardzo sie stresuje. Choc jest to zupełnie inny stres, zupełnie inne myśli i inne zmartwienia jak przy poprzednich transferach.