Trzymam mocno kciukiWydaje mi się że ten mój zarodek to leniuszek bo jakoś tydzień po transferze miałam na papierze taką smużkę brąząwą ale myślałam że to gdzieś zruszyłam coś wkładając tabletki bo mam je co 6 godzin.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam mocno kciukiWydaje mi się że ten mój zarodek to leniuszek bo jakoś tydzień po transferze miałam na papierze taką smużkę brąząwą ale myślałam że to gdzieś zruszyłam coś wkładając tabletki bo mam je co 6 godzin.
SuuuuupeeeeerMoje drogie forumowe koleżanki,
Uprzejmie informuję, że oszalalam do reszty!
Jestem po transferze !
W środęSuuuuupeeeeer
Ale że dzisiaj?
U mnie jak wyżejA co u Was, dziewczyny ???
O jeju!!! Ty jesteś w ciąży??? Moje gratulacje !U mnie jak wyżej
Jeszcze za wcześnie na fanfaryO jeju!!! Ty jesteś w ciąży??? Moje gratulacje !
To w takim razie trzymam kciuki! A fanfary odpalimy na dniachJeszcze za wcześnie na fanfary
Ja po dwóch nieudanych transferach. Trzeci zaskoczył i Właśnie kończę 18 tydzień ciąży.A co u Was, dziewczyny ???