reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2022

Haha 🤣 cóż poradzić ..... U mnie to termin cały czas się zmieniał ...najpierw CC miałam mieć 20, potem 5 ...i nagle się 4 zrobił 🙈🙉.6.04 też piękna data ❤️ widzę, że obie miałyśmy trochę męczące i stresujące porody ...najważniejsze, że już po i jesteśmy całe i zdrowe 🥰
Nie no ja cały czas żartuję kochana 😉
Cieszę się że i u Ciebie happy end 😉
Jak tam Franio? Zakochana jesteś juz po uszy jak ja czy jeszcze nie??🤣😜

reklama
Chyba jestem dziwny przypadek bo położne też się nadziwić nie mogą jak to się stało, że tak już chodzę wyprostowana jak struna 🤣. Jedynie bolesne dla mnie było kilka pierwszych godzin po. Dostałam morfinę tuż po zabiegu koło 22 i rano...potem już nie chciałam. Każą mi brać paracetamol póki co. Chodze już normalnie. Jedyny trudniejszy moment jest przy wstawaniu z łóżka i kiedy po wstaniu mam się wyprostować. Jak już wstaje to chodzę normalnie 😊
A to ja mam tak samo...zrozumiałam se w ogóle bólu nie czujesz 🤭i też morfina wyjeżdżała wczoraj chyba ze 3 razy..a potem na zmiane paracetamol i ibuprofen...
A powiedz mi..bedziesz nosić te skarpety uciskowe przez iles tam tygodni?

@TeklaOla❤️ gratuluję!!! Na takie cudowne wiadomości czekałyśmy. Poród faktycznie ciężki, byłaś dzielna 🤗. Za chwilę wyjdziecie do domu układać nowe, lepsze i niesamowite zycie👨‍👩‍👦.
Wszystkiego dobrego 🤱.

Kochana Kamień z serca! Jak dobrze, ze wszystko jest ok! Najszczersze gratulacje ! Witamy na świecie mały Mieszku :) Naprawdę ucieszył mnie Twój wpis ! Cudownego poznawania się 😊 ps kiedy wpada do Was Teściowa w odwiedziny🙈 hihi
Dzięki kochana! W ogóle wszystkim wam dzięki za gratulacje..słowa wsparcia i moc dobrej energii którą wysyłacie do nas 😊z resztą z wzajemnością 😉

@TeklaOla !!! Zobacz! Nawet w środku nocy wchodze na forum z myślą o Tobie! Po przeczytaniu opisu porodu aż wszystko mnie boli... Boziu. Nacierpialas się. Powinnaś być z siebie bardzo bardzo dumna. Dałaś radę! Baaaardzo Ci gratuluje.

Malutki przesłodki 🥰🥰🥰 jak laleczka 🥰🥰🥰

Pamiętaj, że maluszek spi najwięcej zaraz po porodzie. On ten jest zmęczony. Także korzystaj z każdej chwili i łap sen!

Jeszcze raz gratulacje, mamuska!!!
Dzięki . ..sama nie wierzę że nie wyskoczyłam przez okno w pewnym momencie 🙈🤣
Jeszcze żeby po powrocie na salę było jakoś znośnie a tu...chrapiaca od rana rumunka za jednym parawanem i gadajaca na głośnomówiący przez telefon bułgarka za drugim..sorry za określenie ale mam dość swołoczy na długo..te 2 doby co byłam na sali a nie na porodówce to też chyba jako testery cierpliwości 🙈

reklama
No chyba teraz kolej będzie na mnie🙈 ogólnie wszystko dobrze wyniki Ok. Zaczynam chyba świrować i noce nie przesypiam. 12.04 mam ktg. I jeżeli Młody nie wyjdzie do 24.04 dostanę skierowanie do szpitala na wywoływanie 🙄. Cieszę się że wszystko bardzo dobrze u Was🥰
Kolejny chłop na grupie? Imię wybrane?

Do góry