Stokrotkaaa
Początkująca w BB
Zostały nam dwa zarodki 3-dniowe.Stokrotko, dobrze rozumiem, że został Ci ostatni zarodek z 3ciej doby? Kiedy możesz spodziewać się wyników badań?
Masz rację, to będzie początek 39 tygodnia. Chyba, że Wiktor zrobi psikusa i sam rozpocznie akcje przed wyznaczonym terminem (byłoby wspaniale)
Problem jest taki, że w Gdańsku mamy obecnie tylko dwie porodowki. Na patologii ciąży leżałam w obu tych szpitalach i ten do którego próbuję się dostać ma zdecydowanie lepsze warunki (stad tez takie obłożenie). Z kolei w tym drugim porodówka po remoncie i też ponoć jest super. Natomiast, nie ma tam zapisów, żeby dostać się na patologię ciąży. Jak masz farta to zapraszamy, jak nie to próbuj innego dnia więc moge znowu spędzić pół dnia po to, żeby się dowiedzieć, że muszę wracać do domu... Muszę to wszytsko jeszcze przemyśleć. Dzisiejszy, szpitalny pomiar pokazal trochę mniejszą wagę - 3900g. Trochę mnie to pociesza.
Rozumiem teraz z tym obłożeniem.
Jak sobie pomyśle to chyba wszystkie dzieci które znam urodziły sie mniejsze niż wskazywały pomiary usg u mnie u mojej siostry u koleżanek. Wiec moze w rzeczywistości Wiktorek tez jest mniejszy niż mówią