Trzymam kciuki!!!!I ja już dołączam z mrozaczkiem na pokładzie I teraz czekamy
reklama
No dokładnie!!! Wow! Oby same dobre newsy niebawem tu były! Dopinguję z całego serca!Wow! Ile się tu dzieje! Dziewczyny, trzymam kciuki
Witaj Martuska. Myślałam ostatnio o Tobie. Jak tam Twój synuś, pewnie już duży chłopak A ja właśnie podeszłam już do ostatniego transferu. Mam pytanko do Ciebie i do dziewczyn. Czy badalyscie progesteron i jak często po transferze? I ile powinien wynosić prawidłowy?Trzymam kciuki!!!!
marzycielko
Fanka BB :)
Ja badałam dwa dni po transferze, wynik 135 lekarz powiedział że jest dobrze, nie wiem jakie są widełki wynikuWitaj Martuska. Myślałam ostatnio o Tobie. Jak tam Twój synuś, pewnie już duży chłopak A ja właśnie podeszłam już do ostatniego transferu. Mam pytanko do Ciebie i do dziewczyn. Czy badalyscie progesteron i jak często po transferze? I ile powinien wynosić prawidłowy?
Mi z kolei zbadali przed transferem i tez nie pamiętam jaki powinien być prawidłowy wynik ale wiem ze miałam na pograniczu i zalecali mi potem zastrzyki dodatkowo przez 11 tyg od dnia transferu. Posłuchaliśmy ich rady i się udało nie wiem czy dzięki temu czy nie...Ja badałam dwa dni po transferze, wynik 135 lekarz powiedział że jest dobrze, nie wiem jakie są widełki wyniku
@Strusio85 jak tam dajesz radę? Już tuż tuż..coraz bliżej
Ja dzisiaj mam plan skończyć zakupy do wyprawki bo zaczełam panikować ze jeszcze nie jestem spakowana do szpitala a to juz 34 tydz
Ja dzisiaj mam plan skończyć zakupy do wyprawki bo zaczełam panikować ze jeszcze nie jestem spakowana do szpitala a to juz 34 tydz
Hej jak się czujecie?Mi z kolei zbadali przed transferem i tez nie pamiętam jaki powinien być prawidłowy wynik ale wiem ze miałam na pograniczu i zalecali mi potem zastrzyki dodatkowo przez 11 tyg od dnia transferu. Posłuchaliśmy ich rady i się udało nie wiem czy dzięki temu czy nie...
U ja tez jeszcze nie spakowana a 33+1 zaczynamjak to zlecialo. Tam gdzie chce rodzic na stronie szpitala piszą by do malucha wziąć tylko pampersy i chusteczki. Ale ja mam w planie wziąć parę ciuszków. A jak Strusio85 się wy czujecie@Strusio85 jak tam dajesz radę? Już tuż tuż..coraz bliżej
Madziara12345
Aktywna w BB
Wow juz 34 tydzien ! WoW@Strusio85 jak tam dajesz radę? Już tuż tuż..coraz bliżej
reklama
Ciężko są dni że nie ma tragedii a są też takie że ledwo żyję..najlepiej jest ranoHej jak się czujecie?
Muszęwrócić do soków z buraka bo mam lekka anemię i to mnie tak osłabia.
A ty jak tam?